Draga Mosule – Scrisoare frumoasa pentru Mos-Craciun

Draga Mosule,

Sa stii ca am fost cuminte si mi-am facut parintii fericiti, asa ca merit cateva cadouri minunate pentru mine si pentru familia mea.

Mos-Craciun, vreau sa stii ca imi doresc multa sanatate, armonie, dragoste, pentru mine si pentru familia mea, insa nu numai. Mi-as dori ca toata lumea sa fie sanatoasa si fericita. Sa nu mai existe boli, saracie, minciuna, ci doar oameni bucurosi.

Imi doresc ca oamenii sa zambeasca mai mult, in fiecare zi!
Nu mai vreau sa vad nicio persoana trista. Mos-Craciun, te rog, ia tristetea si du-o departe de lumea asta… Poti face asta?

Draga Mos-Craciun, fa ca toti copiii sa aiba o farfurie calda, zambete si pace in viata lor.
Mi-as dori ca fiecare copil din lumea inconjuratoare sa primeasca tot ceea ce isi doreste in preajma sarbatorilor de iarna si ca fiecare vis al tuturor copiilor sa se implineasca.

Fie ca toti oamenii sa aiba parte de iubire. As vrea sa fie toate inimile bune si complete…

Cred ca toti copii isi doresc parinti in viata lor… Si mai ales parinti fericiti. Deci, Mosule, alunga stresul si nelinistea din viata tuturor parintilor! Adu fericirea pe Pamant, pentru ca mi se pare ca tristetea prea a pus stapanire pe atata lume…

Te rog, fa ca oamenii sa se bucure mai mult de viata, sa isi arate dragostea pentru semeni mai des, sa isi vorbeasca mai frumos si sa iubeasca neconditionat!

Mosule, invata toate fiintele sa se iubeasca si sa se respecte mai mult… Dragostea poate face minuni!!

Credinta si speranta seamana-le printre oameni…sa fie mai buni si mai intelepti…Mai intelegatori…

Fie ca noaptea de Craciun sa fie una magica pentru toti, iar TU sa ajungi in casele fiecaruia…

Ninsoarea sa fie prezenta afara iar lumina in inimile noastre!

Cu drag,
UN COPIL oarecare….