Despre dragoste si sentimente- metode de recucerire- iubirea pierduta

Cu totii iubim…. Dar desi iubim….gresim … iar relatia se destrama… O iubire se construieste greu dar se destrama asa de usor!
Exista momente in viata in care iti doresti sa stii cum sa recuceresti o persoana draga sufletului tau, insa trebuie sa ne gandim ca daca nu e sa fie, nu va fi….
Omul se schimba, fie in bine sau in rau, mai mult sau mai putin dar se schimba. Se maturizeaza, gandeste altfel si gandeste altceva dupa un anumit timp si dupa diverse intamplari din viata sa.
Chiar daca iubesti, poate ratiunea iti spune sa nu mai reinozi firul unei relatii… Pentru ca dragostea este intr-adevar oarba… Cand iubim vedem doar partile bune… Insa o relatie reinceputa este… ca ciorba reincalzita… Nu mai are acelasi gust…
Exista si exceptii insa, cand constati ca despartirea v-a facut bine si ca va pretuiti mai mult dupa ce va impacati. Totul tine de respect si de felul in care il asculti pe celalalt, de comunicare, trebuie sa tii cont de parerea si sentimentele persoanei de langa tine. Incearca sa gandesti pozitiv, nu iti face scenarii negative….
Daca te-ai despartit de cineva, daca va este sortit sa fiti impreuna, totul va veni de la sine si impacarea va fi dulce, aparte. Iar daca nu, indiferent de ceea ce faci ca sa recuceresti pe cineva….nu vei reusi sau nu va avea acelasi farmec, nu ma mai fi la fel ca inainte.
Mult succes in iubire, si nu numai!