Decat sa asiste copilul la scandaluri, mai bine va despartiti Cand separarea e inevitabila intr-o familie, cel mai civilizat este sa va vorbiti frumos si sa clarificati totul fara tipete, reprosuri sau injurii. Cu atat mai mult in fata copilului, sau a copiilor, dupa caz.

Problemele nu se rezolva tipand! Solutii gasim doar daca discutam civilizat, si nu se iau niciodata hotarari atunci cand suntem nervosi!

Orice furtuna va trece. Se va vindeca si aceasta suferinta a despartirii de persoana cu care pana mai ieri imparteai viata. Dar in continuare trebuie sa fiti parinti buni pentru copil. Pentru ca el nu are nicio vina ca nu mai puteti convietui sub acelasi acoperis.

Copilul va leaga si va va lega toata viata iar daca nu mai locuiti impreuna asta nu inseamna ca nu trebuie sa va mai preocupe nici viata si viitorul propriului copil. Pentru ca este si copilul tau, indiferent ce va fi. Pentru ca el merita tot ce e mai bun.

De aceea, trebuie sa pastrezi aparentele si sa eviti suferinta lui. Nu-l implica in scandalul dintre voi, indiferent de varsta lui. Nu-l face sa sufere!

Daca nu va mai intelegeti sub nicio forma, discutati doar despre copil. Faceti tot posibilul sa-i fie lui bine! El are nevoie sa se simta iubit de ambii parinti!

Cand doi oameni nu se mai inteleg, cea mai inteleapta decizie este sa mearga fiecare pe drumul sau, spre binele lor, dar mai ales al copilului. Ca sa nu creasca intr-un mediu tensionat, sa nu se ajunga la ura dintre parinti, vorbe grele, injurii etc.

E bine sa se pastreZe amintirile frumoase si, de dragul copilului, sa fie pace intre cei doi parinti.

Mai bine despartiti, ca sa nu vada copilul, langa el, parinti stresati, care nu se suporta, tristi, sau care se cearta in fiecare Zi. E important sa creasca in liniste si armonie!

Deci, decat sa asiste copilul zilnic la scandaluri in familie, mai bine va despartiti!