Cu greu va vedeti iubitul? Este intotdeauna ocupat cand ceri sa te intalnesti cu el? Se simte ca nu vrea sa petreaca timp cu tine? Si, in tot acest timp, pretinde ca te iubeste? Inainte de a lua decizii cu privire la viitorul relatiei dvs., merita sa va puneti cateva dintre aceste intrebari astfel incat sa va asigurati ca luati alegerea cea mai buna.

De cat timp sunteti impreuna?

Cat de des te vezi ca iubitul si faceti sex ca pe adult 69 va depinde de momentul in care a inceput relatia. Daca sunteti inca in primele luni ale unei noi relatii, poate vrea doar sa ia lucrurile incet. O relatie este o schimbare mare pentru ambele vieti si, in timp ce este posibil sa fiti gata sa mergeti repede inainte, poate dura mai mult timp pentru celalalt pentru a se obisnui cu ideea. Pe de alta parte, daca relatia dvs. este bine stabilita, este posibil sa fi intervenit rutina. Este posibil sa nu mai simta nevoia sa depuna acelasi efort pe care l-a facut atunci cand v-ati intalnit. Asigura-te ca stii exact de ce partenerul nu are timp pentru tine, inainte de a lua o decizie.

Iti place sa faci aceleasi lucruri?

Pentru a petrece timp de calitate impreuna, este important sa aveti cel putin unele interese comune. Daca nu, nu este atat de surprinzator ca isi petrece timpul cu alti oameni care fac alte lucruri similare cu ale sale. Descopera care sunt acele lucruri care va plac amandurora si practicati-le impreuna. Cu siguranta acest lucru va va apropia din nou si conexiunea dintre voi va creste si mai mult.

El pur si simplu ii prioritizeaza pe ceilalti peste tine?

Poate ca exista lucruri care te-ar putea bucura sa le faceti impreuna, dar el alege sa le faca cu altcineva. Daca se intampla asa, intreaba-ti partenerul de ce alege asta. Spune-i ce simti sim ai ales cum te simti. A facut intotdeauna un anumit lucru cu o anumita persoana? Poate ca are un anumit prieten sau un grup de prieteni cu care merge la concerte si s-a obisnuit asa. Este ceva cu care poti trai? In anumite cazuri, acest lucru este perfect acceptabil, dar daca incearca sa-si pastreze intreaga viata existenta separata de tine, atunci acesta este un steag rosu. In mod similar, daca el pune timpul petrecut cu ceilalti inainte de timpul petrecut cu tine in mod regulat, trebuie sa te intrebi cat de multa valoare pune pe tine si pe relatia voastra.

Este stresat sau supraincarcat in alte domenii ale vietii sale?

Viata poate fi coplesitoare uneori. Jobul si problemele familiei sunt printre lucrurile care pot consuma fiecare strop de energie din noi. Nu este ideal, dar se intampla mai des decat ai putea crede. Se intampla uneori ca fiecare dintre noi sa avem perioade extrem de solicitante si stresante. Ei bine, in acest gen de situatii este bine sa ramanem calmi si sa nu ne indepartam de partener. O comunicare buna va va ajuta pe amandoi sa va intelegeti mai bine.

Ce vrea el din relatie?

Te-ai asezat cu iubitul tau si ai avut deja discutia despre locul in care vedeti amandoi ca relatia va merge? Daca nu, ar trebui sa faceti asta astfel incat sa decideti de comun acord ce este mai bine pentru fiecare. Timpul este extrem de pretios pentru noi toti, si tocmai de aceea este important sa il petrecem cu oameni care ne iubesc si cu care putem construi ceva frumos impreuna.