Daca o relatie de iubire nu merge de la inceput, nu insista!

O relatie de iubire care nu a”mers” de la inceput, nu va merge niciodata. Asta e purul adevar, crud pentru unii, insa adevarul!

Daca o relatie de iubire nu a “mers de la inceput, nu insista. Daca nu s-a ” terminat” cu o casatorie atunci cand “era momentul”, vei reinoda ceva ce nu va aduce fericirea niciodata, pentru ca daca “ar fi fost sa fie”, era de la “inceput”.

Dintr-o poveste de iubire invatam multe, insa e bine sa o lasam in urma daca ne provoaca multe frustari si nu ne aduce multumire. O iubire n-ar trebui sa ne raneasca.

Respectul si aprecierea sunt, sau ar trebui sa fie pe primul loc. Nu insista intr-o relatie in care nu te simti confortabil, un om apreciat, respectat. Intr-o relatie trebuie sa fii tu insuti. Sa te bucuri, sa visezi cu ochii deschisi, sa alergi prin viata de mana cu persoana iubita, fara te opresti. Fara sa te vaiti.

Nu ramane intr-o relatie de dragul de a avea pe cineva alaturi. Nici de dragul amintirilor sau al sperantei. Degeaba speri ca va fi bine daca, ori de cate ori va impacati, de fiecare data “va loviti”de aceleasi “lucruri” care sunt stalpi in calea relatiei voastre.

E dificil sa accepti ca nu va intelegeti si ca nu sunteti pe”aceeasi lungime de unda”. Uneori, despartirea este cea mai buna hotarare pentru psihicul celor implicati in acea relatie de iubire.

De ce sa amani inevitabilul? De ce sa speri in van? De ce sa nu simti ca traiesti cu adevarat? De ce doar sa existi? De ce sa iti treaca anii langa o persoana care nu te merita si nu te apreciaza, langa care nu te simti asa cum ai dori?! De ce sa reinozi o relatie de iubire iar si iar? Pana cand?

Ca sa renunti la o relatie ce nu duce acolo unde ar fi normal, trebuie sa fii suficient de matur. Sa accepti purul adevar si sa mergi mai departe. Sa nu porti ranchiuna. Sa fii in continuare un om pozitiv. Sa ai curaj sa incepi o alta poveste de iubire. Sa stii sa o pastrezi, daca este cazul. Sa nu te chinui intr-o poveste demult apusa…