Cuvintele conteaza mult, insa faptele sunt totul!

Ne plac vorbele frumoase. Insa cele sincere. Pentru ca degeaba auzim cuvinte dulci, daca faptele ne doboara!

Faptele conteaza enorm! In zadar soptesti cuvinte de iubire, daca nu respecti acea persoana si nu ii arati nimic din ceea ce spui! Degeaba promiti, sunt doar vorbe desarte, iar faptele tale ranesc cummplit!

Nu mai spune ca iubesti, iubirea nu presupune tensiuni, aroganta, cinism, injurii! Iubirea ar trebui sa ne faca sa ne comportam asa cum trebuie, nicidecum urat.

Daca cineva iti vorbeste urat dar iti spune ca te iubeste, indeparteaza-te! Nu te merita acela care nu te pretuieste si nu te apreciaza! Meriti sa fii un om fericit! Ai dreptul la fericire!

Vorbele sunt de prisos si nu vor schimba nimic, doar iti vor da speranta, insa doar pe moment. Apoi totul se va repeta. Iar vei plange, iar te vei simti atat de nefericit(a), iar vei suferi inutil. Cauta fericirea! Pleaca si vei gasi linistea!

Cu siguranta exista undeva, o persoana care te va aprecia si te va pretui, care va observa frumusetea ta si faptul ca esti capabil(a)!

Nu trebuie sa ii gasesti scuze acelei persoane care ti-e partener(a) de viata, iti spune ca te iubeste, promite, insa iti vorbeste urat si te devalorizeaza. Nu te merita! Deschide ochii!

Nimeni nu merita sa fie tratat urat!