Cuvinte frumoase pentru copilul meu – Dragostea pura pentru copil

Un bot de om iti acapareaza inima inca din clipa in care afli ca exista, dar mai ales din ziua in care il aduci acasa, de la Maternitate. Un pui de om, atat de mic fizic insa atat de mare pentru tine. In jurul lui se invarte de acum, lumea ta. Si te simti invingator, puternic, capabil, implinit. Si ii porti de grija. El e pe primul loc. Copilul tau. Bebelusul care desi e atat de mic, devine un fel de sef al casei. Unul extrem de adorabil, bineinteles.

De acum iti tot repeti intrebarea: cum de ai putut trai fara el atata timp? De ce nu ai stiut tu dinainte ca el e fericirea ta?! Copilul tau, parte din tine. Fiinta cea mai draga sufletului tau. Iubirea neconditionata, dragostea pura.

Copil drag, atat de dulce si de fara de pacat! Te iubesc atat de mult! Tu imi umpli viata cu bucurie si zambet Nimeni pe lume nu te poate inlocui, esti unic. Nimic nu se compara cu acele momente in care imi mangai fata si imi spui: “mami, esti frumoasa!”.

Nimic nu se compara cu acele momente in care ne plimbam, ne jucam, radem, petrecem timp impreuna, cream amintiri si suntem fericiti. Asa as vrea sa fim mereu!

Copil iubit, simti tu oare, cat de mult te iubesc? Sunt mama ta, prietena ta si cea care te ocroteste cu drag! Te iubesc atat de mult!

Un pui de om, iti aduce atata fericire!