Cum sa te simti bine in fiecare zi ! Sfaturi pentru o stare de bine

Traim in secolul vitezei, fapt ce ne obliga sa indeplinim multe activitati, iar timpul liber este prea putin. La programul incarcat se adauga stresul care ne impiedica uneori sa ne desfasuram in bune conditii ceea ce ne-am propus.

Starea de bine este starea de sanatate care ne permite desfasurarea in conditii optime si la timp activitatile necesare, stare bazata pe sanatatea fizica si psihica.
O zi buna se cunoaste de dimineata. Daca te trezesti bine dispus, inseamna ca te simti bine, daca te simti obosit si lipsit de chef, inseamna ca ai lipsa de minerale si vitamine. Se stie ca scaderea nivelului de magneziu duce la oboseala si lipsa starii de bine.
Ia magneziu si complexul de vitamine B si te vei simti mai bine.
Dar inainte de aceasta hidrateaza-te corespunzator, astfel, consuma 2 litri de lichide pe zi. Se includ aici ciorbe, supe, ceaiuri, sucuri naturale, apa.

Mananca un fruct sau bea un pahar de lapte sau suc de fructe natural.
Fa gimnastica de dimineata, alergari usoare cu fereastra deshisa sau afara, daca timpul este frumos.
Un aport corespunzator de vitamine si miscarea te pot feri de boli. Si ce este mai bine decat starea de sanatate cand simti ca poti ridica un munte in spinare la cat de bine si energic te simti ?