Incercarea de a seduce pe cineva care pare interesant sau irezistibil este aplicabil atat barbatilor, cat si femeilor. Singura diferenta este ca femeile folosesc modalitati mai subtile de a seduce barbatii, in timp ce barbatii isi exprima intentia intr-un mod mai direct.

Femeile sunt uneori atat de subtile in felul in care incearca sa seduca un barbat, incat acestora le este greu sa interpreteze semnele date de acestea. Este adevarat ca anumite comportamente ale femeilor pot face un barbat sa fie confuz cu privire la intentiile concrete. Dar, daca o femeie incearca sa seduca un barbat, atunci un anumit set de semne sau indicii vor fi cu siguranta prezente in comportamentul sau atitudinea ei. Aici vom discuta despre acele semne sigure, care vor clarifica faptul daca o femeie incearca sa va seduca sau nu.

Limbajul corpului

Da, limbajul corpului este cel mai bun mod de a citi mintea unei persoane atunci cand persoana nu isi exprima gandurile sau intentiile in cuvinte. Femeile folosesc in cea mai mare parte moduri non-verbale de seductie. Foarte putine femei vor de fapt, va spuna in cuvinte ca sunt interesate sau atrase de dvs. De aici, limbajul corpului castiga mai multa importanta. Asa ca observati bratele si picioarele unei femei: daca bratele ei sunt deschise si picioarele nu sunt incrucisate, acestea sunt semne clare ca va place si este atrasa de dvs. Daca aceste semne sunt adaugate la celelalte semne enumerate mai jos, atunci cu siguranta incearca sa va seduca.

Miscarile si privirea

Modul in care va priveste indica multe despre intentiile ei. Daca mentine contactul vizual permanent cu dvs., isi concentreaza privirea pe dvs. si nu la intreaga camera sau multimea prezenta acolo, este atenta in timp ce vorbiti cu ea, puteti fi siguri ca are o singura intentie in minte – sa va seduca.

Factorul “atingere”

Seducerea prin atingere poate fi de trei feluri. In primul rand se atinge singura, in al doilea rand va atinge pe dvs. si in ultimul si cel mai clar va face sa o atingeti. Ea poate incerca sa va atraga spre ea atingandu-se foarte mult. Asta nu inseamna ca se atinge intr-un mod obscen. Poate doar sa-si atinga sau sa-si frece usor bratul, sa se joace cu parul, sa-si atinga gatul sau alte parti ale corpului ei.