Cum sa treci usor peste despartirea de persoana iubita

Ai avut o relatie de ceva timp cu o persoana deosebita dar totul s-a terminat. Ce este de facut ? Pai in primul rand, nu te invinovati pentru esecul relatiei si cauta sa apreciezi ceea ce a fost bine in relatie si momentele frumoase petrecute impreuna. Considera totul episod incheiat si mergi inainte. Nu ramane ancorat(a) in trecut !

Nimic nu este usor insa nici imposibil!

Daca s-a terminat povestea de iubire inseamna ca a fost ca un foc de paie si sentimentele au fost devorate de timp, in loc sa sporeasca, s-au diminuat. Asadar, nu a fost sa fie, inca nu ti-ai gasit sufletul pereche.

Exista in popor o vorba din batrani « nu ti-ai gasit soarta ». In traducere, daca s-a terminat totul, desi tu iti facusesi planuri de viitor impreuna, inseamna ca nu era totul cum credeai tu. Toate au un scop in viata si se intampla la momentul potrivit.

Iesi in oras, socializeaza cu persoane pe care le cunosti si mai putin cu cele virtuale. Cele mai multe relatii se infiripa cand iesi cu prietenii si descoperi in cercul lor persoane noi si interesante.

Asadar, aranjeaza-te sa fii mereu aratos-aratoasa si gandeste pozitiv.

Lasa plansul pentru cei slabi ! Tu esti o persoana frumoasa si iubirea va aparea iar in viata ta !