Cum sa incepi o viata noua – Fa schimbarea catre fericire

Daca vrei sa incepi o viata noua, inseamna ca esti satul pana peste cap de viata pe are o duci si mai ales, de persoana cu care esti si care iti amaraste sufletul. Si sa stii cand vei pleca, vei avea constiinta impacata, ai luptat mai mult decat suficient pentru o viata linistita. E timpul sa nu te mai complaci in situatie si sa te mai minti ca esti fericit! Fericire nu se cheama atunci cand ai uitat sa zambesti, atunci cand nu te mai regasesti in propria viata.

Fericirea este aceea care iti indulceste sufletul, nu atunci cand scoate tot ce e mai urat dintr-un om si te transforma intr-o fiinta trista, nervoasa, depresiva, frustrata.

Gandeste-te bine si planifica totul pas cu pas. Nu lua hotarari la nervi.

Ia viata de la capat, ai incredere in tine, chiar daca, poate, ti se spune ca nu esti o persoana capabila. Nu e asa! Poti sa faci tot ceea ce vrei, atata timp cat renunti sa te complaci intr-o situatie neplacuta si sa tot stai in acea casa in care nu mAi stii sa zambesti de prea mult timp.

Oamenii nu se schimba decat foarte rar. Nu astepta sa se schimbe nimeni, s-ar putea sa iti pierzi vremea inutil. Anii trec, nu asteapta ca sa fii tu fericit!

Cauta sa iti umpli sufletul cu bucurie si sa nu te lasi batut niciodata! Intr-un final exista intotdeauna un nou inceput, unul mult mai bun!

Nu mai privi inapoi si nu te mai intreba nimic. Pur si simplu, e vremea sa traiesti! Meriti sa traiesti cu adevarat! Nimeni nu merita lacrimile tale!

Ia o gura de aer si gandeste-te, prietene, vei fi bine. Cu siguranta vei fi bine. Fii optimist si fa o schimbare in viata ta. Ia-o de la capat, fii o persoana independenta.

Nu lasa pe nimeni sa te faca sa crezi ca nu poti ajunge acolo unde iti doresti. Crede-ma, se poate!

Nu uita ca avem o singura viata si avem datoria sa fim fericiti si impacati cu ceea ce traim!

Nu regreta nimic insa nu te mai minti ca esti fericit, daca nu esti! Lasa trecutul in locul cuvenit si nu te mai uita macar inapoi! Cu atat mai mult sa nu te mai intorci vreodata in acel loc in care te-ai simtit singur, trist, abandonat, nefericit….

Nimic nu se va schimba daca te vei intoarce, poate doar pe moment va fi altfel. Dar apoi va fi la fel. O nefericire continua. Pentru ca trebuie sa accepti ca nu apartii acelui loc unde plangi mai des decat razi…

Fa o schimbare in viata ta…