Cum sa fii o sotie sexy si o femeie frumoasa

Uneori ar trebui, voi dragelor, sa iesiti din cotidian si sa va aranjati pentru perechea voastra intr-un stil care va reprezinta. Nu va neglijati datorita treburilor casnice.
Deci procurati-va lenjerie in diverse categorii ca de exemplu: rochite sexy lungi, costume de baie, rochite de club, costume sexy sau chiar uniforme sexy. Toate acestea pentru a te simti sexy si pentru a face o surpriza placuta sotului sau partenerului de viata.
Puteti de asemenea, sa pregatiti mese romantice si sa va aranjati din cap pana in picioare. Parfumati-va, machiati-va. Invitati-va partenerul la o baie relaxanta, puneti in cada petale de trandafiri sau alte flori, adaugati spumant de baie sau gel de dus. Daca va plac lumanarelele parfumate, asezati-le in jurul cazii.
Inclusiv in casa, incercati sa va aranjati un pic, nu va neglijati tinuta, parfumati-va si cremuiti-va, nu va lasati dusa de stresul si grijile cotidiene. Va veti simti mai bine, mai frumoase, mai pline de viata si in plus, partenerul sau sotul va va privi cu alti ochi. Trebuie sa aiba prezenta mereu imagine femeii de care s-a indragostit, chiar daca treburile casnice sunt multe si obositoare.
Faceti ceva spontan din cand in cand, pastreaza-ti atitudinea pozitiva, zambeste si priveste-l seducator.
Incearca sa iesi din banal.
Viziteaza saloanele de frumusete ori de cate ori ai oportunitatea. Fa o schimbare de look pentru a-ti pune pe jar sotul sau partenerul, ingrijeste-ti corpul.