O problema comuna sunt firele de par alb, in special radacinile albe. Pentru cei care au parul negru sau saten, radacinile albe sunt mai multe decat un cosmar. Nimeni nu are timpul si rabdarea sa mearga frecvent la salon pentru a-si colora radacinile.

Chiar si vopsitul la domiciliu poate fi dificil si este posibil sa trebuiasca sa obtineti ajutor de la altii, ceea ce nu este intotdeauna fezabil. Mai mult decat atat, pentru a acoperi doar radacinile, nu are rost sa colorati tot parul.

Colorarea frecventa poate avea un efect asupra sanatatii parului dvs. si poate deveni tern si lipsit de viata. De asemenea, prea multe substante chimice pot duce la pierderea parului.

Iata cateva modalitati simple si eficiente de a acoperi radacinile gri fara vopsea.

1. Schimba-ti coafura

Una dintre cele mai bune modalitati de a acoperi radacinile albe este prin schimbarea modului in care va aranjati parului.

2. Folositi o clatire pe baza de plante

Pentru cei care au par natural, puteti incerca o clatire pe baza de plante folosind salvie pentru a acoperi parul alb. Proprietatea sa de vopsire poate ajuta la diminuarea contrastului puternic dintre parul negru si radacinile albe.

3. Utilizati Henna

Daca aveti cateva ore disponibile, puteti incerca sa utilizati henna pentru a va acoperi radacinile albe. Henna functioneaza ca un minunat colorant natural pentru par, care va dura cateva saptamani.

4. Acoperiti radacinile cu fard de pleoape

Fardul de ochi vine in nuante diferite, si puteti gasi cu usurinta una care se potriveste cu tonul parului.

5. Folositi o pudra temporara

Exista multe pudre temporare disponibile pe piata pentru a acoperi radacinile albe. Aceste pudre sunt usor de utilizat si ofera o solutie rapida. In plus, aceste produse sunt mai usor de utilizat si sunt rezistente la transpiratie si la apa.

6. Spray pentru radacini

De asemenea, puteti gasi diferite tipuri de spray-uri pe piata pentru a scapa de radacinile albe fara utilizarea colorantilor.

Aceste spray-uri vin in diferite nuante, astfel incat sa puteti gasi cu usurinta unul care sa se potriveasca cu tonul parului dumneavoastra. Efectul pulverizarii ramane intact pana cand spalati parul.