Cum poti demonstra ca esti un barbat cu stil

Fiecare barbat isi doreste sa arate bine si sa lase o impresie buna celor din jur. Atitudinea conteaza foarte mult, insa, facand diferenta de cele mai multe ori!

Iata de ce ai putea tine cont, daca vrei sa arati ca esti un barbat cu stil si ca te imbraci frumos.

– Poarta doar haine care te avantajeaza, nu e suficient sa iti placa acele piese vestimentare, trebuie sa iti vina si foarte bine. Nu intotdeauna ceea ce este la moda, ni se si potriveste tuturor.

Asa ca, nu respectați cu sfințenie tendințele impuse de marii designeri și experți în materie de stil, daca anumite haine nu vi se potrivesc.

– Poarta piese vestimentare in care te simti cu adevarat bine.

Poarta orice culoare iti place, mai ales culorile vii. Indrazneste sa iesi in evidenta, combinand culorile.

– Barbatii imbracati in camasi si costum, arata ingrijit si sunt mai atragatori.

– Esarfele sau palariile sunt binevenite, atata timp cat corespund anotimpului respectiv.

– Este de preferat sa iti cumperi haine mai rar, dar de calitate, decat haine de calitate indoielnica, mai des. Mai bine mai putine haine, dar de calitate, decat multe si de calitate inferioara.
Daca vrei sa arati bine, investeste in garderoba ta.

E bine de stiut ca, haine de calitate, nu poti gasi doar in marile magazine specializate. Ba mai mult, le poti gasi si la pret mai mic.

– Daca vrei sa arati ca esti un barbat matur, responsabil, nu iti vopsi parul in nuante prea iesite din comun, nu purta bijuterii enorme, sunt de prost gust.

– Sa nu uita ca si incaltamintea este la fel de importanta ca si imbracamintea. Fii atent mereu ca incaltamintea sa fie mereu curata si adecvata hainelor pe care le porti.