Copile, eu te-am facut, eu te iubesc!

Copil drag, eu te-am adus pe lume, si vreau sa te iubesc si sa iti ofer inima mea! Tu esti linistea si lumina vietii mele. Tu esti atat de dulce si pur! Te iubesc nespus si vreau sa stii ca iti sunt alaturi mereu. Vreau sa te jndrum si sa fii un om bun in viitor.

Esti parte din viata mea. Parte din sufletul meu.

Cu nimeni nu te pot compara. Esti unic. Si esti al meu! Iti multumesc pentru ca ai aparut in viata mea! Cu tine ma simt implinita si atat de fericita! Fiecare clipa alaturi de tine este magica si tu ma faci sa rad cu tot sufletul.

Zilele trec altfel de cand esti parinte si iti doresti sa iti petreci cat mai mult timp impreuna cu al tau pui, caruia i-ai dat viata sau pe care il cresti cu multa bunatate.

Nimic nu se compara cu zambetul tau senin, cu privirea ta blanda, cu iubirea ta! Ma iei de mana si vrei sa ne jucam. Ma chemi sa alergam. Zambim. Ne imbratisam. Ne bucuram. Te iubesc atat de mult, copil minunat!

Ma strigi si imi spui ca sunt frumoasa si ca sunt mama ta. Probabil simti si tu cat de mult te iubesc, pui drag!

As vrea sa ai noroc, sa poti ajuta si pe altii, sa ai tot ce iti doresti. Eu iti voi fi alaturi intotdeauna. Si te voi imbratisa mereu. Pentru ca esti copilul meu si te iubesc nespus, parte din mine.

Iti ofer inima mea, copil iubit!