Copilaria privita prin ochii unor copii

Cu totii am simtit uneori dorinta de a redeveni copii, uneori tanjim dupa acea vreme in care eram lipsiti de griji si nu stiam ce inseamna stresul. Pe atunci totul ni se parea roz, fumos, fermecator…pe atunci nu aveam atatea responsabilitati, atatea ganduri si mai ales atatea…facturi. Totul parea mult mai simplu si reuseai sa te bucuri din orice. Acum, dupa ce am crescut, unii dintre noi am uitat sa zambim ….
Sa nu ne intristam si sa nu ne lasam cuprinsi de grijile cotidiene, mai bine haideti sa rememoram din cand in cand, cu placere si fior in suflet, momentele atat de frumoase din copilarie, cu farmecul lor aparte.
Redau aici, cateva ganduri si pareri ale unor copii dintr-o scoala gimnaziala, copii simpli, fiinte inocente cu suflete de aur.
Am stat de vorba cu acesti copii, vrand sa descopar daca ei, la varsta lor frageda, atat de frumoasa, constientizeaza cat de importanta este aceasta magnifica etapa din viata noastra, copilaria….Asadar, ca sa nu se timoreze, i-am pus sa scrie fiecare, pe o coala, cateva ganduri despre copilarie.
Iata COPILARIA privita prin ochii unor copii…

– Copilaria este o perioada de imaginatie. Ea este trecatoare si trebuie sa profitam din plin de ea pentru ca, oricat ne-am dori, nu ne mai putem intoarce in trecut.
Ana Maria
– Orice om adult sa mai intoarca anii copilariei. Copii se bucura de copilarie si isi creeaza lumea lor.
Maria
– Copilaria este cea mai frumoasa perioada, cel mai frumos episod din viata. Parintii te alinta, totul iti pare uimitor.
Minodora
– Copilaria este cel mai de pret lucru, iar daca pierdem copilaria , am pierdut cei mai frumosi ani ai vietii.
Marius
– Copilaria este cea mai sublima etapa din viata unui om, ea face parte din cresterea si educarea noastra, ne lasa tot felul de amintiri care mai de care mai frumoase, ce ne trezesc diferite sentimente. Copilaria ne apropie de cea mai scumpa fiinta din lume: mama.
Ionela
– Copilaria, o lume de basm cu flori si cant, o lume de care trebuie sa ne bucuram din plin.
– Daca avem o copilarie frumoasa , pornim frumos in viata.
Florentina
– Copilaria este o amintire deosebita pe care niciun om nu o poate uita. Ea ramane pe viata in sufletul omului. A fi copil e simplu, dar a fi adult este mult mai greu. Orice batran ar mai vrea o zi de copilarie.
Iuliana
– Copilaria este perioada vietii pe care nimeni nu o poate uita. Toti oamenii isi aduc aminte cu drag de vremurile copilariei, povestindu-le celor din jur, retraind clipa si redevenind pentru cateva momente,,,copil.
Georgiana

BUCURATI-VA DIN PLIN DE COPILARIE!