Pentru a va inspira, iata cateva mesaje frumoase:

Sa luam lumina cu sufletul curat si impacat, sa iubim mai mult si sa aratam asta mai des! Sa ne deschidem sufletul si sa il primim pe Iisus in inima noastra! Hristos a inviat!

Fie ca Iisus sa fie in inimile tuturor oamenilor, pentru a-i face mai calzi, mai darnici, mai blanzi si mai increzatori! Clopotele bat, vestind Invierea Domnului!

Primeste-l pe Iisus in sufletul tau, El ne-a mantuit, e ziua bucuriei azi pentru ca Iisus a inviat!

Astazi nu ai voie sa fii trist, e ziua veseliei, astazi lacrimi nu curg, lasa grijile deoparte pentru ca Hristos a inviat!

Masa imbelsugata, zambete, bucurie din plin, ciocneste oua cu familia si cu cei dragi! Iepurasul iti va aduce cu siguranta pace in suflet, fericire in viata!

Canta voios, razi din tot sufletul, gusta din bucatile minunate, danseaza cu cei dragi, fii evlavios, Hristos a Inviat!

Pace in suflet, masa plina cu bucate, in jurul ei persoanele dragi, lumina in viata iti doresc! Hristos a inviat!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa ai un Paste fericit, masa plina cu bunatati si un suflet frumos!

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre credinta, armonie, speranta, toleranta, iubire, ganduri bune …

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Sfintele Sarbatori de Pasti sa te faca mai bun, mai increzator, mai plin de viata si mai darnic!

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Acum, de Pasti, iti daruieste: pasca, oua inrosite, cozonaci deliciosi si un miel fript!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa bucurie, nadejde, lumina si pace in viata. Fii mai bun si nu uita sa te bucuri de aceasta Sarbatoare minunata!

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat|Crede si uita tot ce-ai indurat.|EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.|Sa nu uitam ca EL ne-a salvat! Hristos a inviat!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Zambeste, bucura-te, Hristos a inviat!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta in suflet, fie ca minunea Invierii sa dureze in inimile noastre! Hristos a inviat!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua Invierii.

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, minunatia Sarbatorilor vine din inimile noastre!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna: Hristos a inviat !

Sa fii frumos, bun, curat, azi, in zi sfanta, astazi si in toate zilele!  Hristos a inviat!

Iubire, credinta, pace si lumina, sa fie toate ale tale! Simtiti- va bine alaturi de cei dragi si primiti dragostea in suflet!