Majoritatea persoanelor trimit un mesaj prin care isi destainuie iubirea fata de persoana draga, pe telefon sau chiar scriu o scrisoare de dragoste, de Ziua Indragostitilor.

Unii scriu pe un biletel un mesaj de dragoste si il lipesc pe frigider sau il lasa pe noptiera sau pe masa.

E bine sa ne exprimam iubirea si prin vorbe, chiar daca faptele fac cat o mie de vorbe dulci, insa stim cu totii ca nevoia de certitudine este satisfacuta si prin vorbe.

Adaug si eu, aici pe blogul meu pe care il ador, desi nu am intotdeauna timp sa ma ocup de el, cateva mesaje de dragoste frumoase, originale, care sper sa va placa si sa va ajute in cazul in care nu aveti inspiratie sau macar sa le cititi spre bucuria “ochiului”.

Cineva in Cer, Atotputernic, cineva pe Pamant care te iubesc neconditionat si te spriina tot timpul. Persoana din Cer este Dumnezeu, cealalta sunt eu, care te pretuieste in fiecare zi.

Traiesc fiindca iubesc, iubesc pentru ca te-am intalnit pe tine, zambesc ori de cate ori ma gandesc la tine… tu esti totul pentru mine, ratiunea de a trai, vreau sa formam un singur suflet, o famile….

De la o  simpla intalnire s-a nascut o interesanta poveste de dragoste care s-a transformat in cel mai dulce vis devenit realitate: casnicia noastra. Te iubesc din ce in ce mai mult! Tu esti totul pentru mine.

O raza de soare, o adiere de vant, un zambet sincer, bucuria si alinarea mea…. toate acestea imi umplu sufletul… Toate acestea te reprezinta. Tu esti TU si esti specia l(a).

Moment stralucitor si clipa norocoasa… atunci te-am cunoscut pe tine, iubirea mea, erai plin (a) de viata si mi-ai topit toate durerile intr- clipita, doar la vederea ochilor tai frumosi…  Te iubesc “desi”…nu “pentru ca”‘………

Imi doresc ca dragostea noastra sa creasca in fiecare zi, sa fie infinita. Imi doresc sa ne respectam si sa ne adoram si in continuare. Te iubesc mult, stii asta dar… iti mai spun inca o data… TE IUBESC!

Daca tu esti fericit, eu sunt fericita. Daca tu imi zambesti… eu sunt fericita! Te iubesc si vreau sa te fac fericit in fiecare zi!

Niciun cuvant nu e suficient pentru a exprima ceea ce simt pentru tine! De ziua noastra, pentru ca suntem indragostiti, priveste ochii mei ca sa vezi inca o data cat de mult te iubesc si imbratiseaza-ma ca sa simti cat te mult te apreciez.

Pe tine te strang in brate de ceva timp si tot pe tine vreau sa te strang in brate si peste cativa ani, vreau sa sarut aceste buze si la batranete, te iubesc asa cum esti si te vreau pentru toata viata alaturi!

E ziua Indragostitilor, insa noi ne declaram iubirea in fiecare moment, in fiecare zi, nu numai in aceasta zi in care se celebreaza in mod oficial ziua iubirii… Stiu ca pentru noi e suficient sa ne privim si sa simtim cat ne iubim, insa vreau sa iti spun si astazi ca TE IUBESC MULT, poate mai mult decat la inceput… Meriti tot ce e mai bun!