Cel mai frumos brad de Craciun – Impodobirea bradului

Cel mai frumos brad de Craciun este acela pe care il impodobesti cu persoane dragi, cu zambetul pe buze si iubire in suflet. Cel mai frumos brad de Craciun nu conteaza cat de mare este, nici cat de lung, nici cate ramuri are, daca e foarte bogat sau nu, conteaza doar sa iti aduca bucurie in inima…

Cel mai frumos brad de Craciun este acela care e intr-o casa unde, domnesc pacea sufleteasca si dragostea. Acel brad care iti face sufletul usor melancolic si optimist, acel brad frumos care te face sa visezi cu ochii deschisi, vazand luminitele lui, acel brad este cel mai frumos!

Pentru ca reuneste familia si prietenii iti calca pragul. Ii ai pe toti alaturi si simti ca esti fericit. Pentru ca fericirea vine din lucruri simple dar izvoraste din iubire.

Poti avea cel mai semet brad de Craciun, daca esti singur, nimic nu mai conteaza. Tot ceea ce conteaza este felul cum te simti si daca esti inconjurat de persoanele dragi, care iti inveselesc existenta.

Cel mai inalt brad din lume nu iti poate sterge lacrimile atunci cand iti e dor naprasnic de cineva… Nici atunci cand te simti atat de singur…

Cel mai frumos brad de Craciun este acela pe care il impodobesti impreuna cu copilul tau, care te imbratiseaza si te vede ca pe un erou.

Bucura-te de bradul tau de Craciun, oricat ar fi dimensiunea lui, nu asta e important, ci sa iubesti ceea ce ai cu toata fiinta ta.

Nu ramurile bradului trebuie sa fie bogata, ci importanta e bogatia sufletului tau. A fi om e lucru mare. A fi bun si darnic e semn de omenie.

Imprastie bucurie in jurul tau si vei avea o inima bucuroasa!

Cel mai frumos brad de Craciun nu este acela sub care sta o gramada imensa de cadouri, ci acela pe care il contemplezi in bratele persoanei iubite. Un singur cadou, oricat de mic, dar oferit de la o inima buna, iti poate insenina viata, atata timp cat sunteti uniti.

Cel mai frumos brad de Craciun, este acela impodobit cu multa bucurie si pace sufleteasca….