Ce sa nu faci daca vrei respectul unui barbat

Fii independenta. Nu toata viata ta se rezuma la EL! Arata-i ca poti trai si fara el, atat din punct de vedere financiar, cat si moral.

NU ii povesti tot trecutul tau, indiferent cum a fost el. S-ar putea ca barbatul pe care il iubesti sa nu te inteleaga de ce ai procedat in anumit fel in trecut. Daca te vrea, trebuie sa te accepte asa cum esti, doar sa fii loiala.

Nu te victimiza, nu plange din orice si nu te vaicari din orice fleac!
Spune ceea ce gandesti si mai ales, daca nu esti de acord cu ceva. Afirma-te. Niciun barbat nu are nevoie de o “papusa” langa el. II va disparea astfel , interesul pentru tine. Si respectul.

Nu povesti cu lux de amanunte dezamagirile tale in dragoste. Va ajunge sa creada ca, daca pe fostii ii barfesti, la fel va putea fi si el discutat. Si nici nu cred ca il intereseaza de fostul sau fostii tai prieteni ce au facut sau ce au mancat…

Nu te imbata. O femeie care a baut prea mult, nu arata prea bine si nu “da” prea bine in ochii celui de langa ea. O femeie beata nu pare tocmai… puternica, mai ales cand se clatina pe picioare. NU vei fi nicidecum interesanta, ci doar…. patetica.

Barbatii iubesc femeile cu personalitate, asa ca, nu ii arata cat esti de vulnerabila. Nu ii accepta orice comportament. Nu accepta sa tipe la tine sau sa te loveasca. Acest lucru NU E NORMAL si va ucide iubirea si respectul dintre voi iar cuplul se va destrama. Daca vei ierta si vei accepta o data sa te loveasca, barbatul va sti ca si a doua oara o poate face. Si a treia oara. Respecta-te tu ca femeie in primul rand, ca sa te respecte si cel de langa tine, jumatatea vietii tale, persoana la care tii mult.

Fii sincera si loiala. Barbatii iubesc femeile care nu mint si nu insala. Lucru firesc, de altfel.

Fii tu insati, iar EL se va indragosti de tine, datorita acelui “ceva”al tau care te face unica…