Ce sa faci de ziua ta – O zi aniversara minunata

De ziua ta, primeste-ti familia si prietenii cu bratele deschise, zambeste, imbratiseaza-i pe cei dragi, distreaza-te la maxim si…iubeste-ti viata!

Pune-ti o dorinta si ti se va indeplini. Fii o persoana optimista intotdeauna!

De ziua ta, canta si danseaza! Si nu uita sa o faci cu toata fiinta! Fii fericit(a)! Doar o data pe an este ziua ta de nastere!

Acum iti vei vedea cine iti este aproape si cine tine la tine cu adevarat! Pentru ca, daca la distractie, adica la bine, nu iti este alaturi cineva, sa fii sigur(a) ca atunci cand iti va fi greu, va fi tot absent(a)!

Cine te suna sa iti ureze toate cele bune si “la multi ani”, inseamna ca iti e alaturi. Pretuieste persoanele care iti sunt alaturi. Primeste-le in viata ta!

De ziua ta, simte-te bine in pielea ta! Priveste-te in oglinda si multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ti-a daruit! Pretuieste-te tu in primul rand, si te vor pretui si cei din jurul tau!

De ziua ta, iarta pe toata lumea. Poate cineva chiar a uitat ca azi e ziua ta, e posibil sa se fi luat cu treburile cotidiene sau sa fi avut anumite griji… Totul e posibil. Important e ca il simti alaturi si stii ca te poti baza pe acea persoana. Nu purta ranchiuna!

De ziua ta, ai voie sa asculti muzica la maxim si sa te distrezi cat poti!

La multi ani!