Ce conteaza de fapt pentru femei in luna Martie

Este luna Martie, luna cadourilor si a femeilor.

Cred ca barbatii ar trebui sa stie ca, mai inainte de cadourile din aceasta luna frumoasa de inceput de primavara, trebuie sa le ofere femeilor din viata lor, atentie, respect, intelegere, dar mai ales afectiune, in fiecare zi. Cand spun femeilor din viata lor, ma refer la mame, sore, iubite, sotii, prietene, colege de serviciu sau de scoala.

Sa nu uite sa respecte si sa fie afectuosi in fiecare zi. Sa isi manifeste iubirea zilnic, prin gesturi aparent banale, dar care insa conteaza mult pentru orice femeie.

Un zambet alaturi de micul dejun adus la pat, un biletel de dragoste, floarea preferata, o mini vacanta perfecta, orice cadou mai mult sau mai putin costisitor, dar care vine din inima, bucura femeile. Pentru ca se vor simti iubite si apreciate.

Nimic nu e mai placut decat manifestarea iubirii. Pentru ca iubirea ne face mai buni si mai frumosi. Pentru ca iubirea este pretutindeni…

Afectiunea fata de femeile din viata noastra trebuie aratata in fiecare zi, insa fiind luna femeilor, trebuie sa acordam si mai multa atentie acestora…