Situat pe coasta de est a Irlandei, la râul Liffey, Dublin este capitala țării și cel mai mare oraș. De la castele medievale, si arhitectura georgiana, Dublin este plin de situri și atracții pentru toate interesele.

Fie că sunteți în călătorie sau intr-o vacanță cu familia în Irlanda, puteti avea parte de o experiență unică, alegând serviciile personalizate, atmosfera intimă și cazare de lux a unui hotel. Cea mai buna parte, numeroase hoteluri din Dublin se află la câțiva pași sau la o scurtă distanta de unele dintre cele mai renumite muzee, monumente și atracții ale orașului.

1. Hotelul Merrion

Construit din casele restaurate din secolul al XVIII-lea, Hotelul Merrion combină trecutul cu un cadou foarte sofisticat în coloanele sale impunătoare, bai din marmură și colecția de artă din secolul al XIX-lea și al XX-lea. Oaspeții pot alege de la vedere la grădină, la scene de oraș sau la clădiri guvernamentale impunătoare, fie în aripa grădinii, fie în casa principală georgiană. Hotelul are săli de întâlnire, un centru spa și un bar. Merrion are acces la Galeria Națională, la Colegiul Trinity și la Muzeul Irlandez al Artei Moderne.

2. Clontarf Castle Hotel

Lumea veche se conectează cu facilități moderne, mobilier modern și cazare de lux la Clontarf Castle Hotel. Situat la aproximativ 15 minute de centrul orașului Dublin, exteriorul acoperit de viță-de-vie al castelului se deschide spre intrări arcuite și camere extravagante. Fahrenheit Grill este specializat în preparate din carne de vită și fructe de mare și este unul dintre cele mai bune restaurante din Dublin. Accesorizat cu canapele supradimensionate și candelabrele roșii, Indigo Lounge oferă produse de patiserie și cafea dimineața și cocktailuri seara.

3. Hotelul Gibson

Cu oglinda exterioară din oțel și sticlă, Hotelul Gibson este ultimul refugiu urban. Hotelul este aproape de concertul 3Arena și amfiteatrul live, precum și de inima orașului Dublin, pe strada O’Connell. Camerele spațioase sunt moderne și elegante, cu curți private sau vederi spre oraș. Hotelul include camere superioare și de familie sau apartamente junior echipate într-un decor calm și confortabil. Gibson are săli de întâlnire și o zonă de relaxare.

4. Hotelul Brooks

Hotelul Brooks se află pe strada Drury, care este aproape de magazinele, barurile și restaurantele la modă din cartierul cultural din Dublin. Calme și primitoare, cu o atmosferă spațioasă și aerisită, camerele de oaspeți dispun de opere de artă originale și mobilier de stejar.  Camerele variază de la apartamente clasice, de lux, până la apartamente junior și prezidențiale. Hotelul are un spațiu de evenimente, un cinematograf privat și birouri în cameră.