Casa potrivita pentru tine – Persoana langa care trebuie sa ramai

Casa in care locuiesti trebuie sa fie casa in care vrei sa traiesti si mai departe, casa in care vrei sa ramai. Pentru ca iti aduce liniste sufleteasca si te simti iubit, implinit.

Se numeste casa, acea locuinta in care te simti apreciat si in care traiesti o poveste frumoasa. Casa in care te simti iubit si iti aduce armonie, este casa in care trebuie sa ramai.

Persoana care iti raneste sufletul, nu te merita. Nu merita sa te aiba in viata ei.

Casa in care mai des plangi, decat razi, clar este casa din care trebuie sa pleci si sa nu mai amani niciun moment. Nu-i esti dator nimanui cu lacrimile tale.

Casa in care te simti tu insuti, este casa ta.

Nu ramane langa o persoana care te face sa suferi si care, ar trebui sa fie sursa ta de energie si optimism. Nimeni nu merita lacrimile tale, tristetea ta.  Nu lasa pe nimeni sa te faca sa crezi ca meriti atat de putin!

Meriti sa fii fericit(a)! Meriti sa zambesti in fiecare zi si sa simti cu adevarat ca traiesti! Meriti ceva mai bun decat un om care nu te pretuieste si nu e capabil sa te vada asa cum esti.

Casa care iti provoaca durere, nu este casa ta, si nici casa in care trebuie sa ramai! Persoana care nu te face sa te simti ca acasa, trebuie sa dispara din viata ta. Mergi mai departe!

Omul care nu te vede asa cum esti, nu te merita!

Nu te teme sa o iei de la capat si nu te teme de nou inceput, s-ar putea sa fii surprins de cat de fericit vei fi!