Cand iubesti, o stii pur si simplu. Fara sa-ti pui intrebari, fara sa cauti raspunsuri nicaieri.

Cand iubesti, iti faci planuri de viitor, esti optimist(a) si cu zambetul pe buze mereu.

Cand iubesti, oferi tot ceea ce ai mai bun si mai frumos in inima ta.

Cand iubesti… Te redescoperi. Ai mai multa incredere in tine, te aranjezi mai mult, iti petreci mai mult timp in fata oglinzii si in fata dulapului cu haine. Pentru ca vrei sa fii impecabil(a). Pentru ca vrei sa pastrezi acea persoana. Pentru ca inseamna foarte mult pentru tine. Si pentru ca te completeaza perfect.

Cand iubesti, vrei sa fii cea mai frumoasa persoana. Atat fizic, cat si sufleteste . Iubirea scoate la iveala “parti” frumoase de suflet.

Cand iubesti, nu ai nevoie de prea multe cuvinte, explicatiile nu-si au rostul. Pentru ca ochii persoanei iubite iti arata clar sentimentele. Acei ochi minunati nu te pot minti.

Cand iubesti si esti iubit(a), construiti ceva de durata, acel ceva ce nu poate fi daramat. Pentru ca este construit cu suflet si incredere. Incredere in persoana draga si pozitivism.

Cand iubesti, intreaga fiinta ofera liniste si tandrete. Iubirea face oamenii mai frumosi, si nu doar la exterior.

Cand iubesti cu adevarat, o stii pur si simplu… Pentru ca acea imbratisare o doresti mereu iar acel suras ti se pare inconfundabil. Pentru ca iti place cum esti de cand sunteti impreuna, esti o persoana buna. Pentru ca ii privesti ochii si nu te saturi.

Cand iubesti cu adevarat, privirea ta e alta si te simti capabil sa muti muntii din loc. Iubirea iti da putere. Iubirea e miraculoasa…

Cand iubesti, cerul iti pare mai senin si zilele mai frumoase…

Cand iubesti mult pe cineva, te iubesti mai mult si pe tine. Iubesti si viata mai mult…