A aparut site-ul pe care iti poti calcula data mortii

Cat mai ai de trait?
Parcurgerea completa a testului de longevitate iti poate oferi o idee despre cati ani vei putea trai ca urmare a stilului de viata adoptat in mod curent.
Rezultatul va fi o aproximare corecta a longevitatii tale, dar cu toate acestea exista multe variabile care nu pot fi luate in calcul (gen accidente etc).
Factorii care iti determina in acest moment longevitatea, adica modul actual de viata, te pot ajuta sa iti prelungesti viata aratandu-ti care aspecte sunt benefice si care, din contra, sunt daunatoare.

Incepe testul

Parcurge grila de intrebari si cauta raspunsurile cele mai apropiate de adevar.Rezultatul testului va contine:

Data mortii (varsta maxima la care poti ajunge)

Comparatie cu media nationala

Procentajul obiceiurilor negative si pozitive

Informatii despre cum sa iti imbunatatesti viata.
AFLA CAT MAI AI DE TRAIT :: calcul data mortii
La Death Clock îţi poţi calcula data morţii. Eu mai am de trăit 75 de ani. Adică mor la 95 de ani.
Data Mortii
Test online pentru aflare data morti sau cand mori
Ceasul Morţii pe Internet. Aflaţi câte zile mai aveţi de trăit

Mai în glumă, mai în serios , nişte bloggeri din Marea Britanie au inventat Ceasul Morţii. Nu este vorba despre nimic periculos, ci doar despre un dispozitiv care, potrivit bloggerilor, ar putea calcula data exactă la care o persoană şi-ar putea găsi sfârşitul. Potrivit creatorilor săi, site-ul www.deathclock.com este o modalitate “prietenoasă” de a le aminti oamenilor că timpul se scurge şi că viaţa este, de fapt, foarte scurtă.

Sistemul de calcul ia în considerare câteva elemente care ar putea influenţa timpul pe care o persoană îl mai are de trăit pe Pământ. Deoarece măsurile folosite sunt cele din Marea Britanie, vă oferim câteva detalii tehnice care v-ar putea fi de folos: 1 ft (foot) = 30.48 cm, 1 in ( inch) = 2.34 cm si 1 lbs (pound) = 0. 4535 kg.

LINK PT AMATORII DE SENZATII MACABRE: http://www.candmori.info/

Ps. nu va speriati fratilor ca nu va spune ca veti muri maine sau poimaine
Se calculeaza totul in functie de cateva date extrem de simple legate de persoana fiecaruia…si se ia in calcul doar varianta unei morti naturale (fara boli, accidente, catastrofe…etc)….mie mi-a spus ca traiesc pana in 2053…..pana atunci gasim noi elixirul nemuririi…si calatoria spre alte planete cu viata…daca nu vine end of days mai devreme nu?

Sunteti o persoana longeviva?
Prognoza datei mortii nu este o gluma macabra sau o incercare de a va speria. Rezultatele testului o sa va ajute sa va traiti viata la maxim si sa luati totul de la ea.
Oare sunt o persoana longeviva?… Oare cat de lunga o sa fie viata mea?… Iata doua intrebari pe care si le pune orice om. Acest test o sa aduca un raspuns acestor framantari.
Prognoza folosita pentru a calcula data mortii este foarte apropiata realitatii – bazata pe o metoda care este rezultatul mai multor cercetari de specialitate. Genetica, viciile si anumiti factori ce nu tin de Dvs. sunt sirul de cauze, efectul carora este durata Dvs. de viata.
Testul acesta nu e bazat pe ghicitul in cafea sau in stele. Este o schema logica a vietii Dvs. Raspunsurile serioase si sincere la intrebarile testului o sa va ajute sa primiti un raspuns corect. Incepeti acum acest test, click aici !

Calculează-ţi data mortii, Afla data mortii tale / mele
TEST DE LONGEVITATE – AFLATI DATA MORTII
afli cand mori, ce simti cand mori

Test online de aflare data mortii, ceasul mortii, cand mori, cand vei muri, de ce mori,totul este gratuit, free, fara bani, fara sms,fara plata, online si sigur.
Fa-ti testul si afla cat mai ai de trait

Clik aici pentru a incepe testul: www.candmori.info