Fiecare sofer experimentat stie despre necesitatea de a schimba anvelopele pentru masina sa. Actualitatea acestui proces afecteaza caracteristicile tehnice ale masinii si, in consecinta, siguranta in timpul miscarii. Prin urmare, este important sa alegi cauciucul in functie de marca masinii si de dimensiunile rotilor. 

Magazinul auto Anvelomag vinde accesorii auto de inalta calitate, printre care se remarca gama de anvelope de iarna Debica. Astazi, Debica este una dintre cele mai mari companii de anvelope din Polonia. Interesant este ca din 1995, compania face parte din The Goodyear Tare & Rubber Company. 

Dupa acest lucru, nu numai productia principala, ci si toate modelele acestei companii au suferit modificari. Ca urmare, a existat o cerere de anvelope auto, iar producatorul a reusit sa imbunatateasca calitatea produselor de consum, cu ajutorul dezvoltarilor Goodyear.

Modelele de anvelope de iarna Debica sunt produse folosind un tip mai moale de compus care imbunatateste elasticitatea produselor. In acelasi timp, aceste anvelope sunt rezistente la impact si schimbari de temperatura, ceea ce le face perfecte pentru a conduce pe drumuri inzapezite si inghetate.

Ca urmare a zonelor de umar intarite ale versiunilor de iarna, acest tip de cauciuc permite masinii sa treaca prin zone acoperite cu zapada sau denivelari. Lucrarile de proiectare detaliate pentru fiecare  model de anvelope de iarna Debica, imbunatatesc nivelul de tractiune si performanta de franare pe diferite suprafete de drum si asigura, de asemenea, stabilitatea masinii atunci cand efectueaza manevre la viteza mare, in orice vreme.

Proprietarii de masini, acordand atentie marcii Debica, noteaza cel mai adesea modelele Frigo 2 MS si Frigo 2. Anvelopele similare au un protector de frecare si un model de directie, care se disting printr-o durata mare de viata si controlabilitate pe drumurile de iarna.

Despre dimensiuni standard

Cand mergi sa cumperi componente noi, este important sa intelegi etichetarea acestora si sa tii cont de dimensiunile permise pentru masina ta. De exemplu, o examinare detaliata a suprafetei modelului Debica Frigo 2, poate dezvalui denumirea 185/65R15 88T. In aceasta versiune, numarul 185 este responsabil pentru latimea anvelopei, 65 este inaltimea profilului produsului si 15 este diametrul de montare al anvelopei. Litera R indica tipul radial de constructie.

Iarna este perioada anului, care se caracterizeaza prin cerinte speciale pentru anvelope. Ar trebui sa fie suficient de moi si elastice, dar, in acelasi timp, sa mentina o aderenta fiabila a rotilor cu drumul. 

Anvelopele de iarna Debica se remarca prin versatilitate. Poti alege un model pentru masini, SUV-uri sau vehicule comerciale usoare (dube, camioane usoare). Dupa ce marca a devenit parte a imperiului Goodyear, tehnologiile avansate si echipamentele moderne au inceput sa fie folosite in productie. 

Cumpararea anvelopelor de iarna Debica va fi cea mai buna solutie pentru proprietarii de masini care doresc sa foloseasca anvelope de inalta calitate, dar in acelasi timp, fara a plati in exces pentru o marca de profil.

Anvelope de iarna Debica – Avantaje

Anvelopele bune de iarna au intotdeauna un compus de calitate si un design adecvat al benzii de rulare. Unul dintre cele mai vandute este modelul de iarna Debica Frigo 2. Aceste anvelope fara crampoane prezinta un model directional care iti permite sa mentii viteze de pana la 190 de kilometri pe ora in sezonul rece. 

Compusul de cauciuc din cauciuc natural si dioxid de siliciu isi pastreaza elasticitatea chiar si la ingheturile severe, care, in ciuda tendintelor de incalzire, nu sunt inca neobisnuite iarna in tara noastra. 

Modelul directional simetric, pe langa stabilitatea pe pista si o buna manevrabilitate, reduce coeficientul de rezistenta la rulare, contribuind la economia de combustibil, ceea ce, impreuna cu un pret bugetar si o durata mare de viata, face ca gama de anvelope de iarna Debica sa fie profitabile din punct de vedere financiar.