Te iubesc nu e totul – Uneori nu e suficienta iubirea

Uneori iubirea nu e suficienta pentru a tine cuplurile unite, iar despartirea e inevitabila. Uneori, desi multe cupluri se iubesc, tot ajung la despartire. Pentru ca iubirea nu este de ajuns pentru a mentine o relatie. Acesta este purul adevar. De ce? Pentru ca oamenii sunt diferiti. Gandim si simtim diferit. Traim in anturaje diferite. Avem alt gen de prieteni si alte preferinte. Pentru ca suntem educati fiecare in felul lui.

Iubesti cu toata fiinta ta pe cineva si crezi ca veti imbatrani impreuna si ca veti avea o poveste de dragoste incredibila,  care nu se va sfarsi niciodata. Pentru ca va iubiti enorm. Dar ce faceti daca lasati ca gelozia sau orgoliul sa va ia mintile si cadeti prada acestor doi dusmani ai iubirii? Si iata alt motiv de despartire a cuplurilor care se casatoresc din dragoste, dar care nu reusesc sa isi consolidere relatia si sa construiasca ceva solid intre ei.

Nu e totul sa iubesti. Asta nu iti garanteaza ca veti ramane impreuna.

Sentimentul de iubire este straniu. La fel ca sufletul si mintea omului. Iubim in mod diferit. Si avem asteptari in felurite moduri. Pentru ca suntem diferiti.

Te intrebi de ce nu ati ramas impreuna daca va iubeati atat de mult… E atat de simplu si banal raspunsul… Raspunsul e in fiecare… Nu cumva pentru ca nu ati fost pe aceeasi lungime de unda? Sau nu cumva pentru ca nu ati luptat suficient si la primul obstacol ati fugit in directii separate? Nu cumva pentru ca n-ati avut incredere suficienta sau pentru ca …n-a fost sa fie??? Poate cate putin din toate… Poate asa a fost sa fie… Cu toate astea, uneori te intorci in trecut si te intrebi cum ar fi fost daca ati fi trait in continuarea povestea voastra de iubire… Dar totul e trecut acum si mergi mai departe…. Trebuie sa mergi mai departe… Chiar daca a iubi nu e suficient uneori…. Si n ai ramas alaturi de persoana pe care o iubeai cu toata fiinta ta….