vibratoare anale

Sex shop – Jucarii sexuale pentru sex anal

Indiferent daca sunteti nou in folosirea jucariilor anale sau daca intrati in categoria celor care au mai multa “experienta”, avem o lista minunata pentru dvs.: vibratoare anale, dopuri anale, dildo-uri, lubrifianti, etc., pe care le gasiti in orice magazin de tip sex shop online.

Ati decis sa cumparati o jucarie sexuala pentru momentele de singuratate sau sa o impartasiti cu partenerul dvs. si sa traiti experiente delicioase si noi. Dar, desi poate parea o sarcina simplu de realizat, piata este plina de multe alternative dincolo de tipul de jucarie pe care il doriti sau dimensiune. Printre deciziile pe care trebuie sa le luati este cea a materialului, care influenteaza direct calitatea si pretul produsului.

Sex shop – Jucarii sexuale pentru sex anal

Sexul anal devine o practica tot mai frecventa in relatiile sexuale. De aceea, va propunem o selectie larga cu cele mai bune jucarii anale, atat pentru ei, cat si pentru ele.

Aceste linii jucarii anale stimuleaza zonele cele mai ascunse ale corpului, astfel incat atunci cand sunt atinse in timpul sexului, sporesc placerea intr-un mod aproape de nedescris, acesta este cazul de dopurilor anale, stimulatorilor de prostata, bilelor anale, dildo-urilor si celor mai multe vibratoare anale pe care le gasiti in orice sex shop.

Vibratoare anale

Vibratoarele sunt unele dintre cele mai utilizate jucarii sexuale din lume, pentru ca puterea lor face ca aceasta jucarie sexuala sa fie cea mai dorita de toate fetele. Orgasmele pe care un vibrator le poate oferi sunt atat de intense, incat multe femei le descriu ca fiind “unice si incredibile”.

Tipurile de vibratoare anale de pe piata sunt practic nelimitate. Fara indoiala, vibratoarele sunt cele mai recomandate jucarii pentru femei, datorita manipularii lor usoare, discretiei si puterii lor in libidoul femeilor.

sex shop

Dopuri anale

Aceasta este o jucarie cu care orice fata poate incepe sexul anal fara nici o problema. Forma ei permite ca inconvenientele cauzate sa fie minime, poate fi, de asemenea, o buna preincalzire pentru sexul anal cu partenerul dvs. Poate credeti ca dopurile anale sunt foarte mari si chiar extravagante, dar puteti obtine dimensiunea care va convine, puteti alege, de asemenea, diferite forme si modele.

Cand doriti sa incepeti sexul anal, se recomanda utilizarea acestui accesoriu mic, dar se recomanda utilizarea unor lubrifianti speciali pentru sexul anal, care pot contribui la reducerea durerii si pot face experienta foarte placuta pentru ambele parti.

Lubrifianti

Lubrifierea este importanta pentru utilizarea jucariilor sexuale anale, cum ar fi vibratoare anale, dildo-uri sau dopuri anale, ar trebui sa fim deosebit de atenti in aceasta privinta, deoarece, indiferent de nivelul de excitare al persoanei, anusul nu produce lubrifiere, astfel incat, este necesar sa se utilizeze lubrifianti pe baza de apa pentru a evita iritarea si posibila durere dupa penetrare, si chiar produc o penetrare mai placuta.

Stimulator de prostata

Aceste jucarii sexuale sunt special create pentru barbati, forma lor se adapteaza perfect la anatomia masculina si ajunge la punctul exact care trebuie atins pentru ca prostata sa fie stimulata fara sa fie ranita, marturie a multor barbati dupa ce au folosit una din aceste jucarii anale. Erectia este mai mare si mai rigida, ejacularea mai puternica si orgasmul intr-adevar satisfacator.

Sfaturi pentru alegerea si utilizarea jucariilor pentru sexul anal

Daca nu stiti de unde sa incepeti, cel mai bine este sa incepeti cu jucarii mici si o cantitate generoasa de lubrifiant. Lubrifiantii cu viscozitate mai mare (mai grasi) sunt mai buni pentru jocul anal, deoarece dureaza mult mai mult si se aplica mai usor si mai precis.

Unele jucarii sexuale pentru sexul anal, vin cu modele curbate pentru stimularea prostatei si este recomandabil sa le luam in considerare, deoarece acestea pot servi si la stimularea punctului G.

Asigurati-va ca jucaria nu are crapaturi sau muchii ascutite care pot afecta anusul sau rectul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *