Secretul fericirii in doi, cum sa va salvati iubirea

Daca ai ales o femeie ca sa iti fie partenera de viata, iubeste-o cu pasiune, respect-o, alint-o, incearca sa o intelegi si sa ii fii aproape, fara a critica si a judeca.

Daca ai ales o femeie ca sa iti fie partenera de viata, priveste-o cat e de frumoasa! Nu o agasa cu toanele tale, cu gelozii nefondate si acuze. Daca o iubesti, arata-i asta in fiecare zi, prin gesturi simple. Daca o iubesti, atunci cand va certati, incearca sa te pui in locul persoanei iubite, pentru a o intelege.

Daca ai ales o femeie ca sa iti fie partenera de viata, ajut-o sa treaca peste momentele dificile din viata, ajut- o sa evololueze si sa isi indeplineasca visurile.

Daca ai ales o femeie ca sa iti fie partenera de viata, apreciaza lucrurile pe care le face pentru tine, ca barbat, pentru casa voastra si pentru copii. Fa-o fericita!

Daca ai ales o femeie ca sa iti fie partenera de viata, ascult-o cand vrea sa-ti vorbeasca. Inseamna ca ii pasa. Respect-o intotdeauna si vorbeste-i frumos! Ramai un barbat calm, civilizat, cald, pastreaza doza de mister, pentru a face ca relatia voastra sa functioneze.

Fii un barbat matur si explica-i calm femeii iubite ceea ce ai de spus.

Daca ai ales o femeie ca sa iti fie partenera de viata, fa-o sa se simta importanta, nu o ignora! Fa-o sa se simta frumoasa, inteligenta, capabila sa muta muntii din loc.

Inainte de a fi iubiti, fiti prieteni si confidenti. Sa nu uitam ca iubirea nu inseamna perfectiune, ci inseamna impreuna la bine si la greu.

Chiar daca vor mai fi si certuri, trebuie sa deveniti constienti ca relatie perfecta nu exista, insa ar fi minunat sa nu mai priviti in trecut, catre greseli, ci sa priviti catre viitor, traind prezentul frumos.

Faceti tot posibilul sa nu va instrainati unul de celalalt, amintiti-va intotdeauna cum v- ati indragostit si de ce. Evitati sa va risipiti energia, si nu va concentrati pe ceea ce persoana iubita a facut gresit.

Comunicati si nu implicati alte persoane in viata voastra, pentru a cere sfaturi. Nimeni nu va poate intelege pe deplin povestea de iubire, pentru ca nu traieste in locul vostru, nu simte ce simtiti voi, protagonistii principali in povestea voastra minunata de dragoste.

Atunci cand te certi, amplifici sentimentele negative si frustrarile. Cearta naste cearta. Discutati civilizat, calm. Nu mai amintiti de trecut. Va va indeparta si mai mult.

Faceti activitati impreuna, activitati ce va fac placere amandurora.

Daca va iubiti cu adevarat, nu va reprosati ceea ce faceti unul pentru celalalt!

Intr-un cuplu, cei doi trebuie sa aiba “taria” sa spuna ” imi pare rau”, “iarta-ma”, “pot mai mult”, “va fi bine”.

Daca va iubiti cu adevarat, nu va aruncati vorbe grele. Toate cuvintele dure ne ranesc inima si nu se uita niciodata. Cuvintele dure sunt precum cuiele. Iti ceri scuze, astfel reusesti sa scoti cuiele, insa vor ramane gaurile. Cuvintele au un impact urias asupra oamenilor. Un cuvant ne poate desparti, ori ne poate apropia intr-o secunda. De noi, oamenii depinde totul.

Daca va iubiti cu adevarat, pastrati-va iubirea intacta!