– De ce m-ai amagit? De ce nu intelegi ca te iubesc? Ca vreau sa iti ofer tot ceea ce nu am oferit nimanui pana acum!?!
– Intelege ca m-am jucat doar. Toate fetele care ma intalnesc ma iubesc. De ce m-as opri la tine?
– Pentru ca vreau sa te fac fericit..
– Dar eu nu imi doresc nimic, nici de la viata, nici de la tine, te-am folosit, nu reprezinti nimic pentru mine! Credeai ca m-am indragostit?? Esti proasta?! Vreau sa imi traiesc viata, sa ma distrez cu cat mai multe femei. Sunt frumos.
Fetei nu ii venea sa creada ceea ce auzea. I se parea un vis. Un vis urat. Poate cel mai urat de pana acum. Si i se paruse atat de frumos inceputul…
Chiar voia sa fie totul bine, sa fie frumos atata timp cat va fi sa fie intre ei. Nu ii venea sa creada ca el renunta la ea, fara sa fie vinovata de ceva. Nu mai avea rost nimic acum.
Un nod i se pusese in gat, voia sa ii spuna atat de multe… insa nu ii mai sopti decat ca… poate va veni vremea cand el va vrea sa ii fie alaturi iar ea nu va mai putea sa fie langa el…. Si pleca… cu pasi marunti se indeparta… si inima ii zvacnea in piept de durere…. gandurile o copleseau, amintirile i se zbateau in piept… In acele momente si-ar fi dorit sa nu-l fi cunoscut niciodata. El… pe care il vedea atat de frumos, el, pe care il credea divin… Spera sa o cunoasca insa el nu avea cum sa reuseasca sa ii cunoasca nici macar o parte din sufletul ei minunat, atata timp cat el nu isi deschidea propriul suflet…Oare el avea suflet? O facuse sa creada ca o iubeste iar acum o ranea cu vorbe crude.
Fata gandea la multe si totusi la nimic… Nu putea intelege multe…. vorbele lui o ranisera cumplit, ii sangerasera inima, acum o pasare pustiita… Oare fiecare sarut al lui fusese fals? De ce? Oare cu toate femeile se juca la fel? Acelasi joc dureros si stupid? Aceeasi iubire amagitoare le arata? Oare putinele sale mangaieri fusesera toate false? Nu… ii era greu sa creada. Nu voia sa creada.
Fata se indeparta. Continua sa isi traiasca viata. Rana i se vindeca dupa ceva timp. Avea multi admiratori insa ea nu mai putea iubi. Inima i se impietrise.
Viata ii puse din nou fata in fata pe cei doi, insa fata ii intoarse spatele la fel ca in trecut, atunci cand el o izgonise din viata lui, cand el vru sa ii vorbeasca. De abia il mai putea privi in ochi… In schimb, el o sorbea din priviri…
Ea ii sopti totusi baiatului … ” Traieste-ti viata…” iar in sinea ei…”a mea a incetat de mult….”

Morala? Nu iti bate joc de sentimentele cuiva, roata se intoarce si poti suferi si tu, chiar daca te ghidezi pe vorba “niciodata”, nu spune niciodata niciodata! Mare grija cu dragostea! Nu te juca cu sentimentele nimanui crezandu-te superior!