Poveste de iubire-Dragostea adevarata invinge!

Da, asa este, dragostea adevarata invinge!
Am trait asta pe pielea mea! M-am indragostit, am iubit, m-am despartit de acea persoana… si m-am impacat! :-))
Aveam 16 ani cand ne-am cunoscut, am fost prieteni ani in sir iar la 27 de ani ne-am hotarat sa ne unim destinele…Am avut o nunta de vis si am fost cei mai fericiti atunci cand am devenit sot si sotie, in fata Domnului, cu acte in regula! El este cu doi ani mai mare decat mine, deci atunci avea 29 de ani.
Am facut nunta si la o jumatate de an ne-am separat.
Am decis amandoi sa luam o pauza si… Slava Domnului, ne-am impacat! Am stat separat cam doi ani si nu credeam cu adevarat ca vom mai fi impreuna … Soarta… poate asa a vrut Dumnezeu…
Ne intelegem extraordinar, incercam sa aducem ceva nou in relatie, comunicam mai mult, ne place sa luam hotararile impreuna, de cate ori putem, “fugim” la relaxare, in mini vacante sau weekend uri, la mare sau cel mai des, la munte. Poate ca si despartirea e buna la ceva!:-)) Pe mine pauza m-a apropiat de sotul meu insa am invatat ca daca nu exista comunicare si dorinta de a face sa mearga cu adevarat relatia, nu va merge nimic!
In cei doi ani in care am stat despartiti probabil ne-am mai maturizat….si am vazut clar ca suntem facuti unul pentru celalalt!
Acum, intentionam sa avem si un copil sau chiar doi, un baiat si o fetita visam noi.
Sfatul meu? Pretuieste ceea ce ai, cand ai si lupta atata timp cat vezi ca se merita!
Evita jignirile, respecta persoana de langa tine!
Incearca sa iei totul asa cum este, nu ti plange de mila, nu te intreba ” De ce “? pentru ca vei vedea, mai devreme sau mai tarziu, ca toate au un rost in viata! Toate se intampla cu un anumit scop! Din toate intamplarile, fericite sau nu, avem ce invata! Asteapta, lupta si ti se va da!