Marea iubire- Poveste- Dragostea adevarata exista si invinge intotdeauna

E ciudat cum dragostea rezista, cum ea invinge, cum ea poate schimba un om , cum ea e miraculoasa, invincibila! De ce scriu asta? Pentru ca am ramas surprinsa (in mod placut) de ceea ce am vazut acum cateva zile… Ma duceam cu trenul in alta localitate si in acelasi tren, a urcat un cuplu tanar. Am calatorit ceva vreme,- timp in care trageam cu ochiul la cei doi indragostiti carora li se citea in priviri si in gesturi ca se adora….se simtea o legatura puternica intre ei….pentru putinele dati din viata mea chiar am vazut un cuplu atat de transparent si care sa emane atatea sentimente, acea iubire magica la care viseaza fiecare om, cu siguranta intre ei era din plin….- dupa care am observat ca baiatul coborase intr-o statie….se vedea clar ca ceva s-a rupt in ei, durerea despartirii era evidenta….deja le era dor unul de celalalt…trenul se indeparta,ei se priveau duios, lacrimile siroiau…statusera mana in mana, ea in tren, el afara, insa trenul a trebuit sa plece…ea, l-a sunat….el, bineinteles ca a raspuns la telefon, incerca sa o calmeze si sa-i explice ca revederea va fi curand si ii tot repeta cat de mult o iubeste….ea plangea cu suspine, vedeam clar ca lumea ei se clatina, nimic nu mai conta, de vreme ce iubirea ei nu mai era langa ea.Trebuie sa recunosc ca m-a impresionat aceasta poveste de viata, poveste de iubire as putea numi-o…
Cata tandrete, cata blandete, cat respect si cata afectiune isi daruiau unul celuilalt! Priveam totul si nu-mi venea sa cred ca poate exista o astfel de iubire patimasa, atat de plina de pasiune!
Focul iubirii ii mistuia, sufereau de dor…
Tin sa precizez ca acele persoane nu erau nici prea frumoase, nici prea bogate….insa aveau sufletele pline de iubire si asta cred ca este mult mai important decat orice bogatie de pe Pamant, mai important decat orice frumusete trecatoare, pentru ca totul este trecator, totul este relativ in viata! Acei tineri indragostiti formau cu siguranta un singur suflet, o singura inima, capabila sa treaca peste orice obstacol al vietii pentru ca…DRAGOSTEA INVINGE INTOTDEAUNA!

Morala?…IUBESTE-ti viata, familia, prietenii si pe cei din jur …Se spune ca iubirea este…TOTUL!Sa credem?