Nu tot ceea ce pare perfect, chiar este!

Din ce in ce mai des, in jurul meu, aud persoane ca divorteaza. Persoane pe care le stiu, oameni care s-au casatorit din dragoste absoluta si care au avut nunti ca in povesti. Unde se termina iubirea? De ce? A cui e vina?

Cum intr-o relatie sunt doi, cred ca ambii sunt la fel de vinovati si de inocenti. Oricum ar fi, nu vinovatii mai conteaza, ci decizia in sine, de a se desparti spre “binele”amandorura.

Clipele frumoase sunt uitate, iar momentele penibile aproba hotararea de a se desparti doi oameni care odata, s-au iubit si si-au jurat iubire eterna.

Asa este viata, cu suisuri si coborasuri. Exista nunta, exista si divort. Daca nu te mai intelegi, pleci. Iar ceeea ce nu ai acasa, gasesti in alta parte. Vei gasi ceea ce cauti, mai devrene decat te vei astepta. Vei intalni alta persoana care sa te faca fericit(a), cu care iti vei intemeia o alta familie. Poate de data asta va fi cu noroc! Asta simti. Asta vrei sa simti oricum…

Poate asa a fost sa fie…

Chiar daca vezi oameni aparent indragostiti, afli mai apoi ca s-au despartit. Ba au mai facut si “circ”… Si nu iti vine sa crezi… Iti placea cum se comportau unul cu celalalt, ii admirai si credeai ca iubirea lor va fi vesnica. Insa nu tot ceea ce pare perfect, chiar este… Pentru ca uneori ne incapatanam sa credem ca langa noi este persoana “potrivita”, insa descoperim ca nu e chiar asa…

Iubirile incep si se termina. La fel si relatiile. Oamenii vin in viata noastra, dar uneori si pleaca.

Perfectiunea nu exista, chiar daca pare atat de aproape!