Mesaje de La multi ani si de dragoste

Oriunde, oricand, pentru tine! Dar nu oricine pentru mine! Doar tu esti in inima mea! Te iubesc! La multi ani!

Cele mai frumoase zile sunt cele petrecute cu tine, iar azi, de ziua ta de nastere, vreau sa iti urez din inima “La multi ani” cu bani si fericire! Te iubesc!

Ramai in viata mea, pentru ca doar tu ma faci fericit (a). Te asteptam de mult…. ce bine ca ai aparut! Te iubesc! Esti inima mea!

Tu esti aer, speranta, viitor….. Iubirea a intrat in inima mea atunci cand te-am zarit. Esti floarea vietii mele si tot ce am mai pur in viata mea… Vreau sa te pastrez!

La multi ani cu fericire! Fie ca fiecare zi sa fie una speciala, inima sa-ti fie plina cu iubire, viata alaturi de persoane dragi!

Sanatate, fericire si mii de impliniri! Fie ca aceasta zi sa fie una minunata iar restul sa fie magnifice!:-) La multi ani! Distreaza-te! E ziua ta!

Vreau sa fiu cu tine in aceasta zi cand vei petrece de ziua ta, sa ciocnim un pahar impreuna, sa zambim cu toata gura si sa radem cu tot sufletul! La multi ani bucurosi si luminosi!

Sa-ti fie sufletul curat, mintea luminata, viata linistita si prieteni sinceri sa ai! Sa fii sanatos, cu speranta in inima si voios! La multi ani!

Multa fericire, multa bucurie, multe zambete si ganduri bune!La multi ani din partea mea, cel care te iubeste.

Sa fii voios in fiecare clipa si sanatos! La multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

Iubire, pace in suflet, sanatate si multa voiosie sa ai in viata! La multi ani cu bucurie si un tort cat mai mare!:-))

Oriunde vei fi, orice vei face, mereu ma voi gandi la tine si -ti voi dori binele.Te iubesc mai mult ca oricand dar mai putin decat maine.

Alergi prin inima mea prea des, ceea ce face sa ma gandesc, oare te iubesc?!?