Mesaje de la multi ani pentru mama de ziua de nastere

Scumpa mea mama, iti urez din toată inima un sincer si călduros ” La multi ani!” . Sa dea Dumnezeu sa fii lângă mine o mie de ani! Te iubesc mult.

Iubita mama, tu mi-ai dat viata, m-ai legănat si m-ai îngrijit. Te iubesc enorm si vreau sa iti urez, de ziua ta, viata lunga, sănătate, fericire si liniste sufletească! La multi ani, mamico!

De ziua ta de nastere, mămică dragă, vreau sa iti spun că te iubesc mult, te respect si te admir! La multi ani! Cu dragoste si dor, fiul tau.

Ființă minunata ce mi-ai dat viata si m-ai ocrotit, mama mea cu ochi atât de frumosi! Sa te tina Dumnezeu sănătoasă, fericita si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti! La multi, multi ani, draga mea mama!

E ziua ta de nastere, mama! Bucura-te! Sa te ocrotească Bunul Dumnezeu. Sa fii întotdeauna fericita si sănătoasă, alături de noi, familia ta, copiii tai care te iubesc enorm! La multi ani!

Sa ne trăiești, scumpa mama! Sa ai parte de tot ce e mai frumos, mai cald, mai sincer pe această lume! Sa rămâi la fel de buna cum esti. La multi ani, mama noastra iubita si frumoasa!

Meriți tot ce e mai bun si mai frumos pe această lume! Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubim noi, copiii tai! La multi ani!

Esti minunata, mama! Tu ai avut mereu grija de noi, copiii tai si ne-ai purtat de grija! Sa stii ca te iubim nespus de mult si iti dorim tot binele din lume! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti. La multi ani!

Fie ca toate dorintele sa ti se îndeplinească, mămică dragă! Esti minunata! La multi ani! Te iubesc mult.

De ziua ta de nastere, chiar dacă sunt departe, sa stii ca ma gandesc la tine si vreau sa iti urez din toată inima mea, un sincer si călduros “La multi ani”!

Esti ca o floare in viata noastra, draga mama! Tu ne parfumezi viata in fiecare zi! Tu esti tot ce avem mai de pret pe această lume! Te iubim mult! La multi ani!

La multi ani! Sa fi sănătoasă, fericita si linistită mereu, draga mea mama! Esti atat de buna, sa rămâi asa, cu un suflet minunat si o inima atât de mare!

La multi ani, scumpa mama! Tu m-ai crescut, m-ai educat si m-ai invatat ce inseamna viata! Sa te tina Dumnezeu sănătoasă și voioasă încă o sută de ani de acum încolo!

Încă un an s-a adăugat astăzi în buchetul vieții tale, mama. La multi ani! Sa ai parte de fericire, de iubire, de prieteni adevărați! Sa iti păstrezi mereu zâmbetul pe buze si optimismul in viata ta! Te iubesc!

La multi, multi ani cu sănătate și fericire, mama mea frumoasa si atat de buna! Sa te tina Dumnezeu pe Pământ sănătoasă și să te bucuri de viață!

La multi ani, mamico! Daca as avea o putere, te-aș tine lângă mine mereu! Zâmbește și bucura-te de viata! Meriți tot ce este mai bun pe această lume! Esti o ființă minunata! Te îmbrățișez cu drag si dor, fiica ta.

La multi ani, draga mea mama! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sa fii sănătoasă, fericita si sa te bucuri din plin de viata, întotdeauna! Te iubesc mult!

Iti trimit acest mesaj de ziua ta de nastere, deoarece vreau sa fiu primul care iti urează ” La multi ani”! Intr-o ora voi fi la tine, la petrecere! Te iubesc!

Zâmbetul tău e minunat! Vreau sa il păstrezi pe buze întotdeauna! La multi ani, mama! Imi doresc sa fii mereu sanatoasa si vesela. Te iubesc!

Mama, unica femeie din viața mea pe care o iubesc atât de mult! La multi ani! Sa fii sănătoasă si fericita.