Mesaje si urari de la multi ani pentru copii de 1 iunie

La multi ani tuturor copiilor din întreaga lume! Astăzi este 1 iunie, o zi speciala, o zi atât de frumoasa in care celebram copiii, minunății pe acest Pamant!

Dragi copii, sa fiti sănătoși, veseli mereu, sa aveti întotdeauna rezultate excelente la scoala, sa fiti înțelepți si sa aveti parte de tot binele din lume! La multi ani, copii frumosi!

La multi, multi ani, copilașii mei, minunile mele! Va iubesc enorm. Sa nu uitati asta niciodată!

La multi ani tuturor copiilor din întreaga lume! Sa fiti sănătoși și fericiti! Sa aveti zâmbetul pe buze in fiecare zi a vieții voastre!

Dragul meu copil, esti minunea mea. Mama te iubeste mult de tot. Sa ai parte de tot binele si frumosul pe această Lume. Lupta sa iti împlinești toate visurile, mama o sa iti fie alături întotdeauna.

La multi ani copii, fie ca toate dorintele sa vi se îndeplinească, sa ajungeți oameni mari in viata, buni si frumosi la suflet. Pastrati-va zambetul pe buze si fiti inocenti.

De ziua copiilor, 1 Iunie, bucurati-va mai mult ca niciodată, căci este Ziua Copilului.  Este ziua voastră, copii din întreaga lume! Distrati-va si zambiti mai mult ca niciodată! La multi ani!

Dragul meu copil, în ziua în care se serbează Ziua Copilului, iti urez si eu, din toată inima, un sincer “La multi ani”! Sa fii sănătos, fericit si bun. Te iubesc!

Sa iti dea Bunul Dumnezeu sanatate, fericire, gânduri bune. La multi ani, copilul meu iubit! Te iubesc mult.

Este o zi minunata, Ziua Copiilor! Este prima zi din frumoasa luna, Iunie! La multi ani, tuturor copiilor! Sa fiti sănătoși, sa aveti succes si bucurie in suflete!

Petrecere frumoasa de Ziua Copilului, dragii mei copii! Distrati-va, zambiti, cântări, dansati si va bucurați din toată inima! La multi ani!

Copil iubit, iti urez din toată inima un sincer si călduros “La multi ani”! Esti minunat si poti reuși ceea ce ti-ai propus! Sa ai mereu incredere in tine si sa lupți pentru idealurile tale! Te voi sprijini întotdeauna.

Sănătate, veselie, iubire, prieteni adevărați. De toate sa ai parte, copil frumos si bun! La multi ani! Este ziua ta, zi minunata de 1Iunie.

Sa fii înțelept, sa ai inima buna, sa fii înconjurat de prieteni adevărați, sa ai sanatate. La multi ani! Te iubesc! Am incredere in tine ca vei realiza ceea ce ti-ai propus, copil isteț!

La multi, multi ani cu sănătate, căci ea e mai bună decât toate! Sa fii fericit si împlinit, copil destept! Bucura-te azi, si întotdeauna, este ziua ta. Esti cel mai bun copil. Te imbratisez cu drag.

Cea mai frumoasă zi, 1 Iunie. Ziua tuturor copiilor! Sa fiti sănătoși, dragi copii, sa aveti parte de mii de bucurii, de momente frumoase in viata voastră si de inimi bune alaturi! La multi ani!

La multi ani, minunea mea! Esti un copil tare bun. Mama te iubeste mult. Ai grija de tine, oriunde vei merge in aceasta viata. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa fiu fericit întotdeauna!