Mergand prin oras vezi doamne sau domnisoare cu genti imense sau minuscule cu fel de fel de forme. .. Ma intreb atunci… ce oare cara in ele?
Barbatii de obicei se tem de ce se poate ascunde in genta femeilor. Pe buna dreptate. Cine nu s-ar teme?
Eram odata la o petrecere si cineva a deschis subiectul despre cum poarta si ce poarta fameile in materie de genti. Un baiat mai ,,dracos,, din fire a inceput sa le imite pe femei cum isi poarta ,,papornitele ,, pe strada . A fost amuzant si hilar in acelasi timp.
Atunci m -am gandit: ,, El chiar are dreptate…” :). Din dorinta de a fi ,, trendy”, nu stiu cum sa se mai prosteasca pe strada :).
Geanta unei femei pe cat e mai inacapatoare pe atat gasesti tot felul de nimicuri in ea: oja, rimel, hartii goale sau cu notite pe ele, acte, rujuri, tigari si bricheta (in caz ca e fumatoare), guma de mestecat, ochelari de soare, manusi (in caz ca poarta), servetele, pixuri ( cine stie poate are nevoie) , diverse medicamente, telefonul (sau telefoanele) … etc. Si lista continua cu siguranta …
Nu pot sa inteleg de ce cara atatea lucruri inutile dupa ele. E un intreg depozit acolo in geanta lor.
Eu sunt o fire mai practica si de multe ori plec fara poseta de acasa pentru ca imi este mai comod asa.:) Sau daca o iau cu mine pun in ea doar strict ceea ce-mi trebuie.
E amuzant cand vezi pe strada domnisoare cu genti mai mari decat ele , tragandu-le ca un sac dupa ele. Pentru ca e ”cool” , nu?
Purtati ceea ce va avantajeaza nu ceea ce e la moda!