Dragostea nu este un motiv pentru a plange- iubirea adevarata

Dragostea ne da aripi si ne daruieste fericirea suprema sau te poate face din om neom intr-o clipita. Tu decizi daca stai sa suferi si sa-ti plangi de mila sau sa mergi mai departe, sa lupti pentru o noua iubire si sa-ti dai sansa sa iubesti inca o data.
De ce sa plangem?
Nu plange si nu te tangui prea mult daca perechea ta nu te mai vrea si nu te mai iubeste. Apreciaza sinceritatea ei, faptul ca iti recunoaste asta si nu te minte in fata sau merge cu 2 relatii in acelasi timp.
Multumeste-i lui Dumnezeu pentru ca ti-a dat sansa sa iubesti…. Bucura-te pentru ca poti iubi. Bucura-te pentru ca ai cunoscut iubirea si ai gustat atat cat trebuia din ea. Exista, probabil, destule persoane care nu au cunoscut iubirea adevarata sau care, datorita dezamagirilor repetate din viata lor, nu mai cred in iubire pentru ca nu mai pot iubi, inima lor fiind de piatra.
Cand iubesti devii mai bun, mai frumos si mai bland. Iubirea este forta care ne transforma in cei mai buni sau cei mai rai oameni.
Insa multi uita ca suferinta ar trebui sa ne inalte…nu sa ne transforme in niste fiare fara suflet si fara vointa, doar pline de planuri de razbunare si de dorinta de a face rau…
Accepta ca cineva nu te mai iubeste si mergi mai departe, desi inima ta e faramitata in mii de bucatele, pastreaza clipele frumoase si zambeste la amintirea iubirii voastre. Nu te amari traind din amintiri si urand… vei deveni o persoana frustrata si nu-ti va fi bine…
Pastreaza in gand ceea ce a fost frumos in relatia voastra…
Si totusi… de ce plangem cand iubim? De ce suferim atunci cand iubim? Exista lacrimi de dor, lacrimi de suferinta, lacrimi de gelozie etc…….. Emotiile inving se pare.

………………………………………………………………………………………………………………………….