De la suflet la suflet… ca intre oameni

Uneori viata este cu adevarat grea! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti! Pe cat de grea poate fi uneori viata, pe atat de frumoasa este daca stii cum s-o privesti!
Noi, oamenii, suntem ciudati. Purtam ranchiuna. Pastram in amintire si in suflet amintiri urate, amintiri dureroase si ura anumitor persoane care ne-au dezamagit sau ne-au umilit.
Lasa dezamagirea sa treaca… da drumul tuturor sentimentelor negative sa zboare… Sa zboare departe! Nu-ti pata sufletul!
De ce noi, oamenii, nu pastram in suflet, mai degaraba, clipele si intamplarile frumoase?

Ne amintim daca un om nu ne-a ajutat o data, restul stergandu-se cu buretele… Daca un om te dezamageste o singura data, restul datilor cand v-ati distrat sau v-ati simtit bine si v-ati ajutat s-au sters!! De ce trebuie sa fie asa?

De ce momentele de fericire sunt uitate imediat iar supararile sunt purtate in suflet ani in sir? Nu lasa sa te doboare nici necazurile, nici grijile, nicio suparare! Daca fiecare suparare pe care o ai, ar fi un pietroi, cat timp ai rezista? Cat timp rezisti sa cari atatea pietroaie? Cate pietroaie esti dispus sa cari, omule?

Nu realizezi ca intr-o zi, vor fi mult prea multe si prea grele pietroaiele si ca te vor dobori? Nu uita ca ai o singura viata! Bucura-ti sufletul! Lasa in urma toate supararile si ia ce e mai frumos de la viata!