Cum iti dai seama ca partenerul doar te foloseste

De multe ori, în viață, suntem parca “legați la ochi”, si parca, din iubire, credem că totul este roz si ca suntem iubiti la fel de mult precum iubim. Însă nu intotdeauna este asa.

Cum iti dai seama ca partenerul de viață te foloseste si ca nu te iubeste, deși iti spune ca te iubeste, des?!

Cum iti dai seama ca nu esti importanta pentru el?!

Cum stii ca bărbatul pe care îl iubești, te foloseste si ca de fapt, el nu te valorează asa cum ar trebui?!

Mai întâi de toate, trebuie mentionat ca dragostea este oarbă, cel puțin în unele momente ale vietii.

Dar, chiar daca esti îndrăgostit de-a binelea, ar fi indicat sa analizezi putin “situatia” si sa privesti din exterior, daca vrei sa afli dacă partenerul doar te foloseste!

Ai putea fi atenta la câteva indicii simple:

* Sunteti impreuna de cateva luni bune, iar tu, încă nu ii cunosti nici familia lui, dar nici macar un prieten apropiat, deși tu l-ai prezentat atât membrilor familiei, cat si prietenilor. Fii sigura: nu are gânduri serioase cu tine daca nu te-a prezentat nici macar unui membru al familiei sau macar unui prieten! E semn clar ca nu vrea sa se implice prea mult, ci doar te foloseste .

Insa, e posibil, chiar dacă te-a prezentat familiei si prietenilor, sa nu fie atât de sincer cu tine, pe cât ti-ai dori.

* Nu il poti suna la orice oră, nu este disponibil si iti spune sa nu faci valuri si sa astepti sa te sune el. Iti invoca tot felul de pretexte, gen ca este la rude cu treaba, sau ca munceste mult etc.

Dar stii si tu ca un om care vrea o relație serioasă, este disponibil la orice oră din zi si din noapte. Trebui sa te poti baza pe el, la orice oră, nu doar la orele stabilite de el.

Dacă nu poate vorbi la telefon cu tine, la orice oră, acest fapt trebuie sa te duca cu gândul că are si pe altcineva in viata lui.

* Sunteti de mult timp împreună și evită să vă căsătoriți, doar te amână, invocând tot felul de pretexte. E posibil sa iti fi oferit si inelul de logodnă. Însă, dacă nu s -a concretizat nimic, nu ati fixat nici data cununiei, omul de lângă tine nu este serios! El doar te amână si te foloseste! Dacă îți spune toate la timpul lor, e cazul sa te mai gândesti daca mai vrei sa iti pierzi vremea alaturi de acest om care nu vrea responsabilitati.

* Dacă un om se afiseaza cu tine rar sau deloc in societate, si pare ca te ascunde de restul lumii, te poti gândi că te foloseste si ca nu te iubeste cu adevarat. Nu iti poti petrece timpul cu persoana iubită, stand doar în casă.

* Cand sunt ocazii speciale, ziua ta sau alte sărbători, evita sa va vedeti, pentru a nu cheltui bani pe un cadou.

* In mod normal, un bărbat care iubeste o femeie, își povestește viața si povestește despre ceea ce ii place sa faca, despre pasiunile sale. Dacă partenerul tau nu comunica prea mult, sa nu crezi ca este timid. Doar nu vrea ca tu sa il cunosti, deoarece el consideră că nu este necesar, de vreme ce nu te ia in serios.

* Dacă partenerul are parole pe telefon, sa fii sigura ca are ceva de ascuns, daca tu nu stii parola!

Dacă știi parola, nu inseamna ca trebuie sa si umbli in acel telefon, deoarece fiecare om are dreptul la intimitate. Însă, daca un bărbat iti spune parola telefonului sau, inseamna ca nu are nimic de ascuns fata de tine, partenera lui de viață.

* Dacă partenerul își ascunde telefonul noaptea, crede-mă, o face pentru ca se ascunde de tine, nu ca sa nu te deranjeze! Deschide ochii bine si fii realistă!  Iar daca telefonul lui suna noaptea, sa nu il crezi cand iti spune ca era ALARMA! “Alarma” lui, cu siguranță că are niste picioare lungi!

* Dacă partenerul iti spune ca trebuie sa plece la munca noaptea, sau ca trebuie sa ajute un prieten in miez de noapte, fii sigura ca te minte si ca te crede atât de naivă încât să îl crezi!

Dacă partenerul tau se cearta cu tine din orice, inseamna ca intenționat cauta “nod în papura”, pentru a sta o perioadă separați, pentru ca el sa iasa putin din “peisaj”, cu scopul de a-si face timp si pentru alte femei. Dureros, dar adevăr pur!

Uneori, trebuie sa deschizi larg ochii pentru a vedea pe cine primesti in inima ta! Dacă îl iubești tu pe el, nu inseamna ca te iubeste si el! Dacă îți spune că te iubeste, nu inseamna ca este si adevarat! Privește faptele lui, ele “vorbesc” de la sine Si iti vor arăta ce reprezinti tu pentru iubitul tău, cu adevarat si pe ce loc esti!

Nu accepta jumătăți de măsură!