Nu necesita un efort supraomenesc pentru a realiza un aranjament frumos si colorat de Craciun, doar ceva ingeniozitate. Aceste idei pentru povestile de Craciun pe care le vom arata mai jos sunt foarte usoare si le puteti face singuri si puteti chiar sa va inspirati pentru a va dezvolta propriul decor.

Retineti ca nuantele clasice pentru decoratiuni in acest moment al anului sunt rosu, auriu, verde si alb, dar puteti iesi din aceasta traditie si puteti cauta alte culori care se potrivesc gustului dvs. si casei dvs., creand o atmosfera diferita.

Mese pentru Craciun cu conuri

Conul este un clasic in decorarea de Craciun. si poate fi perfect folosit pentru a fi parte din decorul unei mese. Posibilitatile sunt nesfarsite. Uitati-va la aceste imagini.

Mese pentru Craciun cu pomisori

O alta idee excelenta este decorarea mesei cu pomisori decorati de Craciun. O padure incantatoare de copaci de hartie. Acestia pot fi completati cu sfere de argint si benzi de tifon. Se obtine un efect foarte eteric.

Masa cu globuri de Craciun

O tava pe nivele cu ornamente de Craciun si o vaza de sticla cu globuri si lumanari. O fantana de oglinzi adauga lumina si multa stralucire. Ornamente pentru varful pomului de Craciun in sfesnicul antic.

Masa decorata cu lumanari

Lumanarile sunt un element utilizat pe scara larga in timpul sarbatorilor de decembrie, dar, din pacate, multi nu pot vedea potentialul lor. Puteti decora masa de craciun cu lumanari, impreuna cu mult rosu si verde clasic de Craciun. Dar, lumanarile au un mare potential. Va prezentam cateva idei.

O lumanare intr-un vas din sticla plin cu becuri colorate.

Masa rustica

Rusticul este intotdeauna asociat cu spatii calde si primitoare, doua calitati foarte reconfortante, cunoscand temperaturile atinse la petreceri. In plus, lumanarile rustice pot fi decorate inclusiv cu ramuri si conuri de pin, figurine de pasari, zapada falsa si chiar seminte.