Celebra cantareata de muzica indiana Naarghita, in varsta de 74 de ani a murit in urma infarctului suferit ieri seara, in garsoniera sa din Bucresti, unde locuia cu chirie, singura. Ea a fost gasita de catre nepoata sa, care a declarat ca ultima data cand a vorbit cu ea, a fost in ziua de sambata. Aceasta a spart usa garsonierei ca sa vada ce se intampla cu Naarghita, deoarece aceasta nu mai raspundea la telefon. Ea a fost gasita intinsa in pat, televizorul fiind deschis.
Naarghita intentiona sa publice o carte autobiografica. Nimic nu dadea de banuit ca Naarghita s-ar simti rau.

Regina muzicii indiene, Naargita va fi inmormantata la Cimitirul Bellu.
Numele Naarghita este un joc de cuvinte, însemnând în indiană atât “cântul spiritului etern”, cât şi “cântecul tulpinii de lotus”.
Voce exceptionala si frumusete impresionanta. Naarghita. Ea a facut furori in vremea lui Ceausescu.
Celebra cantareata de muzica indiana, pe numele sau adevarat Maria Amarghioalei s-a nascut in ziua de 14 ianuarie 1939, la Pufesti, jud. Vrancea.

Povestea Narghitei a inceput in 1957, cand Maria Amarghioalei, intra ca figuranta in corpul de balet al Teatrului de Revista Contantin Tanase.

Iubitoare a muzicii si a coregrafiilor din filmele indiene, Naarghita s-a remarcat prin vocea sa exceptionala.
Viata sa s-a schimbat din clipa in care a vizionat filmul “Vagabontul”, în regia lui Raj Kapoor, peliculă pe care a revăzut-o de peste cincizeci de ori.

Dupa o viata de succes, ultimii ani si i-a petrecut insa in saracie, singura si cu o pensie extrem de mica, de doar 40 de lei pe luna. Ea isi dramuia fiecare leut, facand calcule pe foaie, astfel incat sa ii ajunga intreaba luna.

Se spune despre interpreta ca in tinerete, avea o avere impresionanta, insa aceasta spune ca a investit mult in muzica ei. De asemenea, ea a mai spus ca a investit banii pe care ii primea de la concerete si in hoteluri scumpe si in sari-uri,haine indiene.

Modesta cantareata in varsta de 74 de ani, a fost anul trecut la emisiunea “Happy Hour”, dupa douazeci de ani de cand aceasta nu mai urcase pe scena.

Desi neconfirmata, se spune despre Naarghita si celebrul actor indian Raj Kapoor, ca au trait o frumoasa poveste de dragoste. Aceasta il idolatriza. Ea a suferit mult atunci cand actorul si-a pierdut viata.

Odihneasca-se in pace! Dumnezeu s-o ierte!