Ce sa NU faci ca sa arati bine mereu

Nu fi o persoana pesimista!
Simte-te bine in pielea ta. E foarte important sa te crezi capabil si frumos. Chiar esti o persoana frumoasa, atata timp cant te simti foarte bine in pielea ta. Oamenii din jur ne percep altfel decat ne “vedem”noi. Micile defecte pot fi seducatoare oentru unele persoane din jurul tau.

Nu iti refuza micile placeri. Fa ceea ce iti place, chiar daca nu intotdeauna iti ajunge timpul sa faci tot ceea ce ti-ai dori.

Nu refuza sa faci miscare si sport. De exemplu, daca timpul nu iti permite, poti urca pe scari pana acasa ori acolo unde ai nevoie, nu cu liftul.

Nu iesi afara din casa nearanjat.
Fa-ti putin timp si pentru tine.

Nu face excese de niciun tip. Mai ales alimentare. Un om sanatos este un om fericit.

Odihneste-te suficient. Dormi cele noua ore, in fiecare zi.

Nu iti lasa podoaba capilara pe mana oricui. Iar daca vrei unghii false, mergi la un profesionist si nu te sfii sa intrebi ce cursuri are in domeniu(asta daca nu lucreaza deja intr-un salon de cosmetica).

Nu lua medicamente decat cu recomandarea medicului. Nu tine cont de ceea ce a luat un vecin sau un prieten, suntem diferiti iar organismul nostru poate reactiona diferit. Nu iti pune sanatatea in pericol!

Nu te imbraca in haine care nu te avantajeaza. Nu folosi haine care iti sunt prea largi sau prea stramte, chiar daca iti sunt dragi. Poti arata penibil si, desigur, nu iti doresti asta.

Fa-ti timp si relaxeaza-te!