Ce faci cand simti ca nu mai poti 

Sunt momente in viata cand sufletul iti oboseste, cand simti ca nu mai poti, ca nimic nu iti merge bine. Sunt momente in viata cand simti ca nu mai poti continua. Simti ca totul iti merge pe dos si te intrebi pana cand vei simti atata tristete si suparare. Ti-a disparut cheful de viata?! Ce e de facut?

Ce poti face sa iti revii din starea nasoala in care te afli?

Sunt momente in viata cand trebuie sa depasesti obstacole si trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine!

Iata cateva sfaturi care sper ca te vor ajuta sa iti dai seama ca viata este cu adevarat frumoasa.

Priveste partea plina a paharului.  Asa cum te compari cu oamenii care pare ca au totul in viata lor, la fel te poti compara cu cei care nu au cate ai tu, dar care zambesc si se vede ca sunt fericiti.

Ai pierdut ceva? Ai pierdut pe cineva drag din viata ta? Cu siguranta ti-a ramas ceva, si cineva care te iubeste si pe care iubesti cu tot sufletul.

Cum iti vindeci inima dezamagita, ranita? Cum faci ca sufletul tau sa simta din nou fericirea?! Cum faci sa te simti din nou un om fericit?

Opreste-te putin din valtoarea vietii si priveste la tot ceea ce ai realizat in aceasta viata.

Tine minte: Esti mai puternic(a) decat crezi! Exista o solutie pentru toate problemele din lume. Nu te lasa batut(a)!

Sa ai incredere in tine ca vei depasi toate obstacolele vietii. Orice schimbare din viata ta te va face si mai puternic(a) si iti va aduce mult bine.

Cu totii suntem poate epuizati, cu totii ne simtim descurajati in unele momente. Insa trebuie sa avem mai multa incredere in noi, sa depasim obstacole. Doar pentru ca esti la pamant nu inseamna ca nu poti face un pas mic catre schimbare.

Uneori e normal sa simti ca nu mai poti. Poate este timpul sa iei o pauza. Poate e timpul sa te relaxezi.  Sa cauti solutii.

Dormi mai mult, plimba-te mai mult, fa mai multe activitati care iti plac!

Asculta muzica preferata mai des, zambeste mai des, fii optimist, caci puterea mintii este uimitoare! Ai grija de tine intotdeauna, de corpul, de mintea si de sufletul tau! Zi de zi. Nu uita de tine! Iubeste-te pe tine, inainte de orice, si ianinte de oricine! Tu, omule, meriti ce e mai bun.

Daca ai fost dezamagit de cineva, sa stii ca va trece si asta. Sunt oameni care te dezamagesc, oameni care iti vor fi alaturi neconditionat in aceasta viata, Trebuie doar sa constientizezi asta.

Ai incredere in Dumnezeu, El iti va oferi ceea ce ai nevoie. Nu intotdeauna ceea ce iti ofera Dumnezeu, este ceea ce ne dorim noi. Dar totul va fi bine pana la urma.

Elibereaza-te de tensiuni negative, lasa in urma oamenii negativisti, care te trag in jos.

Invata din trecut si mergi mai departe! Nu trai in trecut.

Permite-i tristetii sa se consume, ca sa treaca apoi.

Timpul le va rezolva pe toate. Ai incredere. Da-i timpului, timp. Timpul vindeca durerea.