Banii sau dragostea? Tu ce ai alege: iubirea sau averea?

Ce te faci cand persoana pe care o iubesti din tot sufletul nu este tocmai bogat, nu are masina, nu are posibilitatea sa iti ofere excursii, vacante sau concedii de lux, cadouri scumpe, sa-ti inunde apartamentul cu cei mai frumosi trandafiri sau sa te scoata la suc in fiecare seara? Dar este tandru, atent, romantic, vesel, iti da chef de viata, te face sa te simti frumoasa si sexy, te face sa te simti printesa!?
Pe de alta parte celalalt are de toate, te iubeste si iti ofera tot luxul visat, are casa, masina, bani de intors cu lopata, iti poate cumpara tot ce iti doresti, are pensiune la munte. E tentant, nu? Si daca mai arata si bine, te ia si cu decapotabila de la serviciu sau de la scoala, il prezinti cu mandrie prietenelor care te invidiaza, e perfect. Insa lipseste ceva: iubirea. Nu il iubesti. Gandul iti zboara tot la cel care ti-a facut inima sa vibreze , la cel care nu are atatia bani precum celalalt. Grea alegere…
Unele persoane spun ca iubirea fara suport material nu rezista. Sa fie oare adevarat?
Femeile insa nu suporta nici sa stea langa un barbat lipsit de ambitie, care nu vrea sa faca nimic cu viata lui, care nu alearga sa faca bani si care nu e interesat de niciun domeniu de activitate, femeile detesta sa stea langa un tip bleg, care nu face altceva decat sa se planga ca nu are bani. Dar daca e decurcaret, iubitor, se accepta, chiar daca nu are multi bani intr-un anumit moment. Banii se fac daca vrei, prin munca, ambitie, efort fizic sau intelectual. Conteaza doar sa iti doresti sa faci ceva cu viata ta. Fetele, respectiv femeile isi doresc alaturi un barbat capabil sa intretina o familie, pe care sa se bazeze atat moral cat si financiar, baieti (barbati) responsabili.
Dragostea invinge, asa se spune. Asa o fi.
Sa fim sincere fetelor, trebuie sa recunoastem ca ne place sa fim rasfatate, iubim plimbarile, adoram sa primim flori, cadouri si vacante de neuitat. Dar ce vacante sunt mai agreabile decat atunci cand pleci cu persoana iubita ? Vacanta de vis este cu persoana iubita. Se pot compara cu ceva momentele cand va tineti de mana, cand pur si simplu va plimbati, alergati si va priviti tandru, cand va sarutati duios, din inima? Exista vacanta mai frumoasa, de neuitat decat cea petrecuta cu persoana iubita?
Tu ce ai alege?
Ce ai alege, mai ales daca tu o duci mai greu cu banii si nu ai mari posibilitati si vrei mai mult? Ce faci cand cel cu situatie finaciara mai buna iti ofera de toate? Ce faci cand totusi tanjesti dupa celalalt? Iti poti impune oarecum pe cine sa iubesti?
Se spune insa ca daca iubesti, treci peste orice si ca banii se fac in doi. Pe de alta parte, ” dragostea trece prin stomac”, neajunsurile banesti ducand la certuri in familie.
Tu ce ai alege: dragostea sau banii? Astept comentarii. Ati trecut prin situatii asemanatoare in care a trebuit sa alegeti intre dragoste sau bani?