Adulterul, relatiile, casnicia si iubirea

Adulterul este o mare problema a tuturor timpurilor. De obicei apare cand cei doi parteneri nu mai au nici un sentiment unul pentru altul. Cand cauta ceva care sa le completeze viata si de care nu mai au parte in relatia de fata. Cineva mi- a spus ca singuratatea in doi e cea mai dureroasa. Poate asa e…. Nu stiu si sper sa nici nu aflu vreodata pe pielea mea.
Am cunoscut o persoana care mi-a spus povestea ei. A fost casatorita legal, a avut o nunta de vis si din iubirea lor s-a nascut o fata. Dar relatia lor nu a durat prea mult pentru ca el a inceput sa o insele nu pentru ca el cauta altceva ci pentru ca erau departe mereu si astfel relatia lor s – a destramat… au divortat. A incercat sa-si refaca viata dar nu a putut cu nimeni care sa-l poate inlocui pe tatal fetitei.
Nimeni nu ar trebui sa insele ci sa faca sa mearga acea relatie. Daca totusi incearca si nu se poate asta e. Oricum copiii au cel mai mult de suferit intr-o relatie.
O prietena de- a mea s-a aflat intr-o situatie aproape asemanatoare. Sotul ei – care era totul pentru ea – a inselat-o cu cea mai buna prietena a ei. Ea o considera cea mai buna prietena isi petreceau tot timpul impreuna si ea chiar se plangea prietenei ca relatia cu sotul ei nu mai merge. Era foarte bolnava, statea numai prin spitale si nu-i mai putea oferi nimic sotului ei. Asa – zisa prietena a profitat de ocazie si a tradat prietenia dintre ele. A divortat iar prietena ei i-a luat locul de sotie.
Mi- a parut foarte rau pentru ea si de faptul ca nu poate avea copii. Dar ea a avut un final fericit si-a refacut viata cu altcineva.
Nu sunt de acord cu adulterul. Atat timp cat tu nu inseli de ce sa fi inselat/a? Intr-o relatie trebuie sa fie cat mai multa transparenta si incredere. Daca nu ai asta intr-o relatie nu are rost sa mai stai prins in ea ca intr-o capcana. Indiferent de motivul pentru care face cineva asta nu are nici o justificare.
Ce tie nu iti place, altuia nu ii face!